|
|
||||
|
||||
![]()
Σε βλέπω...
|
|
||||
|
||||
![]() χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!! ρε συ ολο για προβληματα διαβαζω! αν σε 15 μερες που μου ειπε ο φιλος πουλησει το δικο του το εχειμ θα το τσιμπισω! για καινουριο ελεγα να παω σε κινεζο μιας και ειναι πιο φτηνος και φυσικα μεσο ιντερνετ οχι απο τα εδω πετ!!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μηχανήματα είναι και χαλάνε, ποσο μάλλον τα έχοντα μηχανικά / κινούμενα μέρη. Ή μήπως ελπίζεις οτι το κινέζικο δεν θα χαλάει;
Δεν θα επιμείνω περισσότερο, σου προτείνω να πάρεις το 2213 που θα πουλήσει σε λίγες μέρες ο φίλος παραπάνω. Καλύτερα μεταχειρισμένο eheim ή έστω tetra αν βρεις παρά καινούριο κινέζικο. Το 2217 το πήρα μεταχειρισμένο 2 ετών και το έχω άλλο 1,5 χρόνο, πρόβλημα δεν έβγαλε. Αν με 40-50 ευρώ σε βγάλει 3-4 χρόνια, δεν τα έχει βγάλει τα λεφτά του; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ιδιο πραγμα λεμε! θα περιμενω λιγο για ναπαρω το εχειμ που μου ειπε ο φιλος! αν τελικα αλλαξει γνωμη και δεν θελει να το δωσει ( η δεν βρω αλλο μετεχειρισμενο)τοτε παω σε κινεζο σαν πιο προσιτη λυση (οικονομικη)
|
||||
|
||||
![]()
Θα ειναι αποτυχια σε σχεση με τα 25 χρονια που εχει ενα φιλος τα δικα του και δουλευουν ακομα αψογα, αλλαζοντας μονο λαστιχο καδου και σωληνες καθε μερικα χρονια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
25 χρονια???????????? ![]() ![]() αν ειναι ετσι τοτε ναι ειναι αποτυχια! με σωστη συντηρηση παντως πιστευω ενα μεταχειρισμενο λιγων ετων σου βγαζει 7-8 χρονια ανετα!
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα και αυτο http://www.aquaristic.net/shop.php/s...0filter%20130/ νομιζω ειναι καλητερο απο κινεζο και τα εχει ολα μαζι στο πακετο...
|
|
||||
|
||||
![]()
fluval ...και ξενιασες !!! ο σφινας !!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παντως η προτερεοτητα μου ειναι το 2213 που μου ειπε ενας φιλος πιο πανω κατα τα αλλα βλεπουμε! ευχαριστω παντως! ------------------------- πατριδα δεν νομιζω να παω σε τετοιες τιμες! ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drak7family : 04-10-10 στις 21:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικο Φιλτρο! | markos6888 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 29-07-11 19:20 |
ΑΟ και εξωτερικο φιλτρο | kalts.greg | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 21-08-09 21:38 |
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-12-07 15:20 |
Εξωτερικο φιλτρο | ggeos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 09-11-06 10:26 |
φιλτρο εξωτερικο | alfacom | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-07-04 13:08 |