|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Εχεις ομως και εσυ ουρανιο τοξο. Βλεπω στο ενυδρειο σου μια (?) μελανοταινια Boesemani (πρεπει να τις κραταμε σε κοπαδι τουλαχιστον 5 ατομων).
|
||||
|
||||
![]()
ναι αυτο το ξερω οτι ειναι rainbow αλλα δεν την εχω πλεον. την χαρισα διοτι ειχε μεγαλωσει αρκετα και ετρωγε τα μικρα των ξιφοφορων. δεν το γνωριζα οτι εξαιτιας της δεν εμενε ουτε ενα μικρο ζωντανο, μεχρι που το εμαθα απο εσας! και τωρα που δεν την εχω, εχω 3 μικρα ξιφοφορακια 1 μηνα! ειναι πολυ ωραιες οι boesemani. αυτο το κιτρινο - πορτακαλι που βγαζουν ειναι τελειο. εν το μεταξυ το βραδυ μολις εκλεινε το φως σκουρενε πολυ δερμα της και μετα απο καμια ωρα που ηταν ανοιχτο το φως ξανα επαιρνε το χρωμα της!
|
||||
|
||||
![]()
Μια καλησπερα και απο μενα
![]() Εγω ειμαι κατοχος Iriatherina werneri pseudomugil furcatus και pseud. gertrudae tateurndina ocelicuada Ολα σε νερακι δικτύου σε φουλ φυτεμενο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις απ ολα βλεπω!
Εδω θα πρεπει να πουμε πως,ασχετα με τις αντοχες και ανοχες που εχουν,οι Αθερινες ζουνε σε οξινα νερα προς ουδετερα,με ιδανικο μεσο ορο το 6.5 ph & 3-5 kh. Το ιδιο συμβαινει και με τις μελανοταινιες praecox που εδω στην Ελλαδα θεωρουμε λανθασμενα οτι ειναι ιδανικα ψαρια για το νερο του δικτυου μας.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δημητρη αυτο για τις preαcox ειναι σιγουρο;;(ομολογω πως ηξερα για 7+ ph).Aν ειναι να το κατεβασω.
|
||||
|
||||
![]()
Nαι Γιαννη,συμφωνα με το All rainbows του Haro Hieronimous που εχει εκδοθει σε συνεργασια με την International Rainbow Association IRG οπως επισης και με το Rainbowfish Mailing List (ιντερνετ),και επειδη και μενα μου ειχε κανει εντυπωση εκανα προσωπικα ερωτηση στον Adrian Tapin και μου ειχε απαντησει το ιδιο ακριβως πραγμα,οτι οι Praecox ζουν σε οξινα νερα 5.8-6.8 ph και περιστασιακα τις βρισκουν σε ρυακια με ph ανω του 7.
"Όταν μια γυναίκα κοιμάται μονή,είναι ντροπή για όλους τους άνδρες του χωριού..." Ν.Καζαντζακης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimis : 02-10-10 στις 18:44 |
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστω φιλε μου.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παρων κ εγω με 5 Neon Dwarf 3m/2f!
Yπεροχα χρωματα κ κινητικοτητα κ ελαχιστο βοσκισμα στα φυτα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχω ενα γαριδαδικο 13 λτ. περιμενω ενα 25-30 λτ απο ενα φιλο και θα μετακομισουν οι γαριδες εκει. προς το παρον εχω κοκκινα κερασια και αμανο και ψαχνω να βρω και tiger. ελεγα να βαλω ενα μονομαχο μεσα για ποικιλια αλλα σιγουρα θα θρηνησω θυματα οποτε ...
υπαρχει καποιο ειδος ουρανιο τοξο που θα μπορουσα να βαλω στα 30 με τις γαριδες? και προτασεις για αλλο ψαρι ευπροσδεκτες. το ενυδρειο θα ειναι κυβος οποτε νεον που θελουν μηκος λογικα δε θα μπορω να βαλω... οι προτασεις παρακαλω να αφορουν καποιο ειδος που θα μπορω να βρω σχετικα ευκολα εντος αττικης ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποσοι labidochromis sp. yellow | aNe | Malawi | 7 | 05-09-10 12:49 |
Συμβατότητα Rainbow Shark | nsi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 27-08-08 13:57 |