|
|
||||
|
||||
![]()
Aθόρυβο... Πιο πολύ θόρυβο κάνει το νερό από το spraybar παρά το φίλτρο... Το EX700 είναι το πιο αθόρυβο από όλα.
------------------------- ΕΗΕΙΜ • Κυκλοφορία: 300 λίτρα/ώρα. • Κατανάλωση ρεύματος: 5 Watt. • Χωρητικότητα κάδου: 1,3 λίτρα. • Κατάλληλο για ενυδρείο μέχρι 150 λίτρα. • 3 χρόνια εγγύηση. ΤΕTRA Κυκλοφορία νερού: 600 λίτρα/ώρα. Μανομετρικό:1,2 μέτρα. Χωρητικότητα κάδου: 5,7 λίτρα. Κατανάλωση ρεύματος: 10 watt. 3 χρόνια εγγύηση Συγκρίνεις τιμές; ![]()
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 02-10-10 στις 08:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις δικιο δεν συγκρινοντε?
![]() ![]() δεν το ειχα προσεξει! και κατι αλλο ομως γιατι το eheim γραφει για ενυδρεια μεχρι 150 λιτρα ενω το tetra για 60-120 με τετοιες διαφορες στα χαρακτηριστικα τους? αληθεια στεκουν αυτα που γραφουν η οχι?
|
||||
|
||||
![]()
Η ΤΕΤΡΑ συστήνει νομίζω καλύτερη φίλτρανση... Τί ψάρια θα βάλεις;
|
||||
|
||||
![]()
εχω εντλερακια και ρεντ τσερυ!
εχω ενα καρφουρισιο με τα φιλτρα του στο πλαι και ενα απλο κυκλοφορητη! εχτες το βραδυ ειχα μια συζητηση με ενα φιλο και συμφορουμιστα και καταλαβα οτι πρεπει να βαλω εξωτερικο γιαυτο ρωταω γιατι ειμαι πλεων στο ψαξιμο για ενα φτηνο(μιας και δεν περισευει τιποτα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οι ρεντ από ότι ξέρω δεν ανέχονται αμμωνία... Ψάξε λίγο για φίλτρα...
|
||||
|
||||
![]()
αυτο κανω απο το πρωι!!!
ψαχνω φιλτρα αλλα θελω και βοηθεια!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Γιώργο,
Δεν έχω δοκιμάσει άλλο φίλτρο πέρα απο eheim και δεν ξέρω πιο είναι πιο ψηλά στη σύγκριση. Ξέρω όμως οτι τα eheim classic είναι απροβλημάτιστα, ένα καθαρισματάκι κάθε 6μηνο (ανάλογα και τα περιεχόμενα του ενυδρείου) και τέλος. Δες και την κατανάλωση, 5w το eheim, 10 το άλλο, για μένα και σένα που τη βγάζουμε με το μεροκάματο, κι αυτό μετράει ![]() Απο την πλευρά μου (και γραπτώς) σου προτείνω το 2213, ο κάδος του είναι αρκετός για τις ανάγκες σου και η τιμή του ελκυστική. Πάντως όποιο κι αν πάρεις, μόλις αδειάσω το μεγάλο θα σου δώσω βιολογικό υλικό να το γεμίσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερο και φθηνοτερο για 100 λιτρα ειναι το 2213.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τοξερα οτι θα τολεγες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ψαχνω κατι φτηνο και καλο!το 2211 δεν ειναι καλο? γενικα κοιταω φιλτρακια τωρα ωστε να κανω μια καλη επιλογη!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικο Φιλτρο! | markos6888 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 29-07-11 19:20 |
ΑΟ και εξωτερικο φιλτρο | kalts.greg | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 21-08-09 21:38 |
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-12-07 15:20 |
Εξωτερικο φιλτρο | ggeos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 09-11-06 10:26 |
φιλτρο εξωτερικο | alfacom | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-07-04 13:08 |