|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Καλά αν γεμίσεις το 1000αρι με πέτρες από φελιζολ το ποιο πιθανό να παίζουν τα ψαράκια waterpolo . ![]() Δοκίμασε να βάζεις μέσα σε κάθε κομμάτι φελιζολ και καμιά μικρή πετρούλα σφηνωμένη ώστε να έχει λίγο βάρος. Ίσως να κοιτούσες να φτιάξεις τις πέτρες και από ελαφρόπετρα. Πρόβλημα μη σου σπάσει κανένα τζαμί δεν έχεις . ![]() Όλο το ενυδρείο σου θα είναι κατασκευασμένο από υλικό που δεν υπάρχει φόβος στο δημιουργηθούν ρωγμές αν πέσει καμιά πέτρα. Τι παίδευσε ρε Σάκη με το φελιζολ. ![]() Αν θες να κανείς αποχρώσεις. Ρίξε λίγο άσπρο τσιμέντο + ακουαματ γκρι + ADIFLEXσε ένα άλλο δοχείο και χαρμάνιασε τα εκεί. Ώστε να παίρνεις λίγο με ένα πινέλο. Θα μπορέσεις να παίξεις σε αποχρώσεις του γκρι. Για να φτιάξεις σκιάσεις στις πέτρες. Και ο Θεος μαζι σου....... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() παρακατω... χιχιχιχι αν παιξουν οι κιχλιδες waterpolo, δωρο το ενυδρειο σε οποιον το ειπε πρωτος... ![]() ![]() με το φελιζολ δεν παιδευομαι, μου αρεσει να φτιαχνω κατι διαφορετικο και βασικα θελω να λιγοστεψω και το βαρος ( το ενυδρειο θα μπει σε ξυλινο πατωμα ) για αποχρωσεις του γκρι εχεις δικιο, αλλα ειναι δυσκολο να το κανεις να φανει φυσικο... παντος θα το προσπαθησω αλλα δε χρειαζεται να παρω λευκο τσιμεντο γιατι το γαλακτομα που ανακατευω το τσιμεντο ειναι λευκο.... οποτε με ενα μικρο πινελακι δοκιμαζω.... ![]() ![]() σε ευχαριστω για ολα... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ασχέτως αν έχουν χρώμα σαν γάλα Για το συγκεκριμένο δεν ξερώ να σου πω. Ρωτά και των πικασο μας (Raven) πώς να κανείς αποχρώσεις. Είναι καλλιτέχνης σε αυτά. Παρακαλώ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() παντος το πειραματοζωο το εχω οποτε θα δειξει... αλλιως το σιγουρο ειναι οτι σκιες θα κανει και απο την διακοσμιση και απο τον φωτισμο..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μιας και εγώ το είπα πρώτος (βλέπε ποστ #14), αν τελικά οι κιχλίδες παίζουν waterpolo, να μου το πεις νωρίς, να προλάβω να αδειάσω την γωνία στο σαλόνι πριν έρθει το ενυδρείο ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! μετα απο πολυ αφρολεξ και ενα διαλειμα στο ενυδρειο εφτιαξα αρκετες πετρες αλλα ακομα λιγες για το ενυδρειο....
![]() ![]() ![]() παντος καλα παμε... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια, μετα απο λιγη προσπαθεια καταφερα να βαλω σκιες στις πετρες
και να φαινονται πιο φυσικες... στις 2 πρωτες φωτο βλεπουμε την ιδια πετρα χωρις σκιες και με σκιες... και στις επομενες δυο βλεπουμε λιγες πετρες τελειωμενες μεσα στο ενυδρειο... στην πρωτη φωτο ειναι με φλας, και στην δευτερη χωρις φλας, πιο φυσικη... τωρα ειμαι ικανοποιημενος γιατι φτιαχνω κατι οπως το ειχα στο μυαλο μου.... ελπιζω να σας αρεσει κι εσας... θελω τα σχολια σας και τις συμβουλες σας αν κατι δεν σας αρεσει...
|
||||
|
||||
![]()
θαναση κανε και πιο "ακανονιστες" πετρες...πολυ σφαιρικες τις εχεις κανει μεχρι τωρα αυτες που εβαλες μεσα στο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση, επίσης οι τρύπες που έβγαλες πάνω στις πέτρες είναι παραφωνία σε αυτό που πρόκειται να φτιάξεις. Αν θέλεις να έχεις τρύπες για να έχουν περισσότερες κρυψώνες τα μικρά, τότε να κανονίσεις να βγάλεις τρύπες μόνο στη μιά πλευρά της κάθε "πέτρας", αυτήν που θα είναι κρυμμένη ανάμεσα στις άλλες "πέτρες". Έτσι η εικόνα του ενυδρείου σου θα παρουσιάζει κάτι από τη συγκεκριμένη λίμνη. Τρυπημένες πέτρες ΔΕΝ υπάρχουν εκεί, οπότε το θεωρώ άδικο, μιας και κάνεις τόσο κόπο να αντιγράψεις έστω και με τεχνητά μέσα τη λίμνη Μαλάουι.
Από τη σειρά της συγκεκριμένης φώτο, πήρα και εγώ επιρροές για το δικό μου ενυδρείο. "Η φύση σαν απόλυτος αρχιτέκτονας". Προσπάθησε ναι, να σπάσεις λιγάκι το στρογγυλό σχήμα των κατασκευών σου. Κάνε τες λίγο πιο ασίμμετρες και παίξε με μεγάλα και μικρά σχήματα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κανουν αυτες οι πετρες και η αμμος για malawi | aris2 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 02-03-09 23:12 |
Σκεψη κατασκευης 300 λιτρου | giler84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 21-01-09 14:48 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ 180Χ80Χ70-ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ | Μικρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 17-05-08 12:33 |
ΠΕΤΡΕΣ MALAWI | Μικρος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 17-12-07 07:59 |
Πετρες σε ενυδρεία με κιχλίδες Malawi | Carebean pirate | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 17-06-06 20:39 |