|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως θα δεις στην πανω φωτο, εχω φτιαξει ενα ""ξεφωτο" για τις βολτες τους και πισω εχω βαλει ξυλα κ σιγα σιγα αντικαθιστω ψευτικα με αληθινα φυτα. Θα πυκνωσω την πλατη του ενυδρειου για να εχουν να κρυβονται. Ερωτηση: Το microsorum τι διαστημα 8ελει μεχρι να δεσει καπου; Oταν το εβαλα πανω στο ξυλο που βλεπεις, δεν καθαρισα τις ριζες απο τις καφε "τριχουλες" που εχουν οι ριζες. Καλα δεν εκανα;
|
||||
|
||||
![]()
¶μα χρειάζεσαι φυτάκια έλα απο Παλλήνη να σου δώσω κλαδεματάκια να ξαποστείλουμε τα πλαστικά και θα ομορφήνει ακόμα πιο πολύ το ενυδρειο !!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() Ωραιο εδειξε... Ασε που βοηθαει τα μικρα να κρυβονται! Αντε να δεσει να το απλωσω κ αλλου... Πως σας φαινεται; Αληθεια, ποσο εφικτο θα μου ηταν ενα ειδους γρασιδι στο χαλικι;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για γρασιδι θα χρειαστεις αρκετα. Πολυ δυνατο και καλο φως, πολυ διοξειδιο, πολυ λιπασμα. Εκτος αν πας σε ψηλο γρασιδι echinodorus tenellus κλπ
|
||||
|
||||
![]()
καποιο συγκεκριμενο ειδος moss ή γενικοτερα μπορω να επιλεξω οτι θελω;
(Ασε, ειδα σ'ενα site εναν που πριν το γεμισει, το ειχε στρωσει γρασιδι για να μεγαλωσει, κ ηταν τελειο!) Αληθεια, ποια ειναι τα συν κ πλην της αμμου; Το σκεφτομαι, αλλα ανησυχω στην ιδεα του καθαρισματος που θα χρειαστει να κανω με τις αλλαγες νερου. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
????????????
![]()
|
||||
|
||||
![]()
moss μπορεις να βαλεις διαφορες αναλογα τι θελεις να κανεις
δες αυτες Christmass moss Java moss Flame moss για αμμο ειχα ενυδρειο με χαλαζιακι χωρις προβληματα αλλα να παρεις κατα την γνωμη μου μαυρη γιατι η μπεζ κανει πολυ καλη αντιθεση με τα σκα...τα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
να και το δικο μου | giko | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 06-04-10 23:20 |
να και το δικο μου | harris samos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 21-09-09 18:43 |
να και το δικο μου | Δημητρης89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 17-06-09 19:17 |
Nα και το δικο μου | Teo | Φωτογραφίες μελών | 2 | 10-07-08 19:22 |
100αρι ζωοτοκων | jimfytakis | Ζωοτόκα | 9 | 07-05-07 22:34 |