|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ναι αγαπαω τα
![]() ![]() Ειδικα το μεσογειακο .... καθε μερα εκει ειμαι ... ![]() ----------------------------------------------------------------
|
||||
|
||||
![]()
εγω θελω να σβηστη
αυριο θα γυνει το ιδιο ετσι και χθες ηρεμησε το πραγμα και σημερα τα ιδια καποιος θα μπει αυριο και θα λεει αλλα αυριο και θα συνεχηστει το τροπαριο
|
||||
|
||||
![]()
καλο ειναι να συνεχιζεται...αλλα με κοσμιο τροπο.
|
||||
|
||||
![]()
επιδει τα σκυλια δενοντε με τους ανθρωπους τα βλεπουν σα παιδια μερικοι και νομιζουν οτι τους βριζεις το σοι μακαρι να βγω λαθος
|
|||
|
|||
![]()
Xαρη, σουτ ! κατσε κατω. Δωσε ποδαρακι..μπρααααβο το καλο παιδι !! (χαιδεμα πισω απο τα αυτια και φιλεμα με friskies)
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δε κανω εγω χαδια
δαγκωνο προσοχη ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
Αναπαραγωγή Bee | Τσιόνογλου Σταύρος | Γαρίδες του γένους Caridina | 5 | 20-05-10 12:16 |
Αναπαραγωγή | puravlos | Bettas | 4 | 18-06-07 15:07 |
Αναπαραγωγή Ροδόστομων | John T | Άλλα ψάρια Ν. Αμερικής | 9 | 09-04-05 12:15 |