|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτά από μένα. Δε συνεχίζω στο θέμα (γιατί θα βρω μπελά)! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στα... μισο να κανω μεταφερω οτι λεει :
" Παλαιότερα πίστευαν ότι προσβάλλονται σκυλιά σε μεγάλη ηλικία μόνο, που δεν έχουν γεννήσει ποτέ και ότι ο τοκετός προστατεύει το ζώο από το ενδεχόμενο να παρουσιάσει πυομήτρα. Σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα όμως, η πυομήτρα μπορεί να παρουσιαστεί και σε ζώα μικρότερης ηλικίας (ακόμα και ύστερα από τον πρώτο οίστρο) και σε ζώα που έχουν γεννήσει μία ή περισσότερες φορές. Συνηθέστερα η παθολογική αυτή κατάσταση συναντιέται δύο μήνες μετά τον οίστρο λόγω διαταραχών της ορμονικής λειτουργίας των ωοθηκών ή λόγω χορήγησης οιστρογόνων για την αποφυγή ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης ή ακόμα κατόπιν μακρόχρονης χορήγησης προγεσταγόνων, με σκοπό την αναστολή του οίστρου."
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω να πω
και θα παρακαλουσα τους mod να διαγραφει το θεμα γιατι οπως βλεπετε πεφτει το μπουνιδι της αρκουδας και αμα δε σβειστει αυριο θα εχουμε τα ιδια
|
||||
|
||||
![]()
Στο 0:14 ριχνει ενα κλανιδι ... δες τον πως μαζευετε !!!
Τελικα η υδαταθρακες (καρβουνο) φερνουν αερια !!! Σορυ συνηθεια !! Χαρη εισαι κομματακι μακρια για να φας καμια ξοφαλτση ....
|
||||
|
||||
![]()
Εγω δεν ειδα κανενα μπουνιδι
![]() ![]() Να μη διαγραφει το θέμα... μονο καλο μπορει να κανει στην Κυνοφιλία αν και σε ενυδρειοφιλο φορα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα διαγραφεί, απλά ρίξτε τους τόνους, σας παρακαλώ πολύ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Που ειναι οι τονοι ;;; Ελα και περιμενω με το ψαροντουφεκο !!!
|
||||
|
||||
![]()
κι επισης οι προσωπικες μας εμπειριες δεν αποτελουν παγκοσμιο κανονα. καλο ειναι να μιλαμε επιχειρηματολογωντας -γιατι οχι και με παραπομπες σε βιβλιογραφια- αλλιως ας αναφερουμε οτι προκειται απλως για τις προσωπικες μας εμπειριες και μονο. ας μην υποστηριζουμε τοοοοοσο πολυ την αποψη μας επειδη "μου ειπανε...τους ειπα..ο θειος της θειας του περιπτερα...." κ.τ.λ.
πολιτισμενη συζητηση βρε παιδια...αφου αν ησασταν εξω για καφε και τα λεγατε πιο καλα θα μιλουσατε....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 29-09-10 στις 15:06 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
Αναπαραγωγή Bee | Τσιόνογλου Σταύρος | Γαρίδες του γένους Caridina | 5 | 20-05-10 12:16 |
Αναπαραγωγή | puravlos | Bettas | 4 | 18-06-07 15:07 |
Αναπαραγωγή Ροδόστομων | John T | Άλλα ψάρια Ν. Αμερικής | 9 | 09-04-05 12:15 |