|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΓΙΑ ΣΑΣ εάν ξέρει κάποιος αυτά τα φυτά αν μπαίνουν σε λίμνη να μου το pi να τα βάλω.
και 2 koi από κάποιο φίλο μου.
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο, στις πρώτες φώτο είναι canna. Υπάρχουν είδη που τοποθετούνται στο νερό, υπάρχουν άλλα που υπολογίζονται στα φυτά όχθης. Όλα όμως τα φυτά αυτά αγαπούν ιδιαίτερα την υγρασία. Θα σου πρώτεινα να τα κρατησεις γύρω από τη λίμνη και μόνο κάποια εκατοστά να βρίσκονται οι ρίζες στο νερό.
Στην επόμενη φωτογραφία, το φυτό είναι μια λαττάνα, δεν είναι του νερού. Τί έχεις κάνει με τα φίλτρα σου?
|
|||
|
|||
![]()
βασίλη για σου έβαλα το eazy pond και το άλλο που είχα με τα σφουγγάρια και το άλλο που είχα φτιάξει μονος και τα γέμισα με k1 100 λίτρα πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής έχει "καθαρησι" είναι "καθρεφτις" το νερό και μια ακόμα λάμπα 70 wat
|
|||
|
|||
![]()
σημερα εβγαλα αυτεσ τις φωτο
|
||||
|
||||
![]()
Κρυσταλλο η λιμνη επιτελους .Οι νεες προσθηκες εκαναν τη δουλεια τους μαλλον
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιώργο, η 70άρα UV πιστεύω ότι είναι λίγη για τη συγκεκριμένη λίμνη που δέχεται για αρκετές ώρες την άμεση ηλιακή ηλιοφάνεια και σε συνδυασμό με την ανάπτυξη και πολλαπλασιασμό των ψαριών που θα υπάρξει. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
σημερα εβγαλα φωτο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεα Λιμνη | MIXALIS CYPRUS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 181 | 07-10-11 20:51 |
λιμνη με κοι | katamagias | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 07-08-09 17:51 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |
Λιμνη | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-09-07 13:13 |
Η λιμνη μου.. | kingelvis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 06-06-07 12:40 |