Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από christsos
Φίλε ΒILLOS95 με το καλό να ξεκινήσεις το δισκοενυδρείο.Οι δίσκοι κατ'εμέ δεν είναι καθόλου δύσκολα ψάρια,αρκείνα ακολουθήσεις ορισμένες παραμέτρους απλές όπως ''καλό φιλτράρισμα'',''αλλαγές νερού 20-30% κάθε 10-15 μέρες (όχι απαραίτητα Α/Ο)'',''καλό τάισμα με ποιοτικό φαγητό'',''σταθερή θερμοκρασία στους 28-30 βαθμούς'' και πάνω από 5-6 δίσκους στην αρχή,ώστε να κοπαδιάσουν και αργότερα βάλε κι'άλλους(εσύ θα κρίνεις.Οσο για το διάβασμα που λές εγώ δεν σου το συνηστώ γιατί θα διαβάσεις εκατοντάδες διαφορετικές απόψεις για τους δίσκους.Σου εύχομαι να φτάσεις στό επίπεδο της παρακάτω φώτο.  .
Υ.Γ. Φίλε ''ΧΑΡΡΥ ΣΑΜΟΣ'' για άλλη μια φορά βλέπω ότι δεν ενθαρίνεις ένα μελλοντικό δισκά και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί.  .
|
Συμφωνω απολυτα μαζι σου.αν το παιδι κατσει και διαβασει αυτα που λενε εδω μεσα για τους δισκους σιγουρα ολα λαθος θα τα κανει.γιατι λενε οτι οι δισκοι ειναι δυσκολα ψαρια δεν το καταλαβαινω.ειναι τα πιο ευκολα.οτι θελουν ολα τα ψαρια θελουν κ οι δισκοι.απλα ειναι πιο ακριβοι.ποιος θα μου εξηγησει γιατι οι δισκοι θελουν μαλακο νερο και τα υπολοιπα τροπικα ψαρια που ζουν στα ιδια νερα δεν θελουν?γιατι δεν λετε και σε αυτους που εχουν αλλα τροπικα ψαρια στο ενυδρειο τους να παρουν α.ο. αφου ζουν στα ιδια νερα με τους δισκους?μηπως επιδη οι δισκοι ειναι ευαισθητοι?ας γελασω. εγω εχω gh14 kh11 ph 7.5 κανω αλλαγες καθε 10-15 μερες.εχω ριο 300 5 δισκους.απο 6 εκατοστα εγιναν περιπου 16 εχουν τελεια χρωματα κ δεν ειχα απωλεια ποτε.εχω το ενυδρειο 5 χρονια.ολα εχουν μια εξηγηση.πως αλλιως οι πετ σοπαδες θα πουλανε ολα αυτα που εσυ τρεχεις να αγορασεις χωρις λογο?