|
|
||||
|
||||
![]()
Με γεια
![]() Το πρωτο μου φαινεται για θηλυκο και το 2ο για πιο νεαρο αρσενικο Σε μερικες μερες θα δειξουν κι αλλο.
|
||||
|
||||
![]()
Φαινονται λιγακι στρεσαρισμενα,σε λιγες μερες θα ξεκαθαρισει αν οντως ειναι ζευγαρακι!Παντως ειναι πολυ ομορφα!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Οριστε κ μερικες σημερινες φωτογραφιες.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δημητρο πολύ ομορφα..μπραβο και με το καλο να δεις ουριτσες ακομη και μωρα κατι που ειναι πολυ δυσκολο αλλα δε παυει να ειναι πιθανο
![]() με γεια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Μιμη...
![]() Αν ειναι οντως ζευγαρι θα προσπαθησω μια αναπαραγωγη. Βλεπουμε..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις ενα πανεμορφο ζευγαρι,τωρα το μονο που μενει ειναι να ταιριαξουν και να προχωρισουν σε αναπαραγωγη.Με το παφερ πως τα πανε,το πειραζουν?
|
||||
|
||||
![]()
Μεχρι τωρα δεν ασχολουνται τα ραμς με το puffer.Κ το αντιθετο φυσικα.
Μονο τα cory διωχνουν οταν περνουν απο τη λακουβιτσα τους. Κατα τα αλλα ειναι πολυ ηρεμα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω μια υποψια οτι και τα δυο ψαρια ειναι θηλυκα. Στη δευτερη φωτογραφια κατα 99% ειναι θηλυκο, αλλα αυτο στην πρωτη ειναι που μου δημιουργει αμφιβολιες. Μπορει να ειναι ειτε νεαρο αρσενικο ειτε θηλυκο (το πιο πιθανο). Αυτο που με ανησυχει ομως σε αυτο το ψαρι ειναι το μικρο μεγεθος του εδρικου του πτερυγιου. Δε μου φαινεται φυσιολογικο.
Οταν τα ψαρια συνηθισουν πληρως και παρουν καλυτερα χρωματα, ξαναβγαλε μερικες πλευρικες φωτογραφιες. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα περιμενω λιγο ακομα κ θα ξαναβγαλω.
Η συμπεριφορα που ειχαν αυτα τα 2 στο πετ σοπ με μπερδεψε.Φαινονταν σαν να τσακωνονται αλλα δεν εφευγε κανενα.Ειχαν μια περιοχη που καθονταν ακομα κ οταν τσακωνονταν.Το 1ο καμια φορα εδιωχνε τα υπολοιπα ραμς που ηταν στο ενυδρειο.Επισης,το 1ο εκανε μερικες σπασμοδικες κινησεις μπροστα απο το 2ο.Τι να πω. ![]() Τωρα μεσα στο ενυδρειο δεν εχουν τσακωθει καθολου. Αν ηταν του ιδιου φυλου δεν θα υπηρχαν καυγαδες? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
54lit-Microgeophagus ramirezi | Raven | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 111 | 11-10-10 09:25 |
Γέννα Microgeophagus ramirezi! | Ippokampos | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 14 | 28-07-10 21:56 |
Αναγνώριση Ψαριού [Microgeophagus ramirezi - golden] | Archon | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 27-05-05 21:00 |
Tι να βάλω ακόμα; Microgeophagus ramirezi? | qstavrosq | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 11-02-05 00:32 |
Γέννα microgeophagus ramirezi | tasos | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 18 | 16-04-03 22:35 |