|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Για να είμαι ειλικρινής αν και η αρχική μου σκέψη ήταν πως είναι παράνομοι οι πωλητές τελικά ίσως και να μην ήταν κι αυτό επειδή δεν κρύβονταν, τις είχαν σε κοινή θέα για να τις βλέπει ο κόσμος και με παρουσία αστυνομίας στην περιοχή... αλλά από την άλλη δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος... βασικά στο διαδίκτυο βρήκα πληροφορίες αλλά αυτό είναι πολύ μικρό για να ξεχωρίσω με βεβαιότητα το είδος του... Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που όντως καταλαβαίνει πολύ περισσότερα στο θέμα για να του στείλω φωτό ή κάτι... και γενικά υπάρχει κάπου θέμα που να εξηγεί πώς να ανεβάσω φωτογραφίες;;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επικοινώνησες με RSPCA? |
|
||||
|
||||
![]()
Για το σπίτι της θα σου πρότεινα να βάλεις μια σπηλία απο πέτρες ωστε να μπορεί να κρύβεται όταν θέλει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ελληνικά killifish | pokou | Ψάρια και φυτά Ελλάδας και Ευρώπης | 27 | 15-09-14 19:03 |
Το χελωνάκι μου..κλείνει το μάτι! | water_turtle_lover | Άλλα ζώα | 10 | 23-02-11 08:46 |
Greeklish -----> Ελληνικά | Steve | Greek Aquarist's Boards | 4 | 06-06-08 12:50 |
Μπορεί να μπει χελωνάκι μέσα σε ενυδρείο? | JENI | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-03-08 12:45 |
Άλατα σε χελωνάκι... | John T | Άλλα ζώα | 8 | 25-01-07 00:07 |