|
|
||||
|
||||
![]()
Ισως σε βοηθησει και αυτος αλλα καλυτερα σε καποιον που ασχοληται με πυροσβεστηρες και αναγομωσεις αυτων.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ευχαριστω Δημητρη. ------------------------- δεν εχανε γιατι οπως ξανα ειπα ειναι ο μισος γεματος με υγρο..το καταλαβαινω οταν το κουναω..εχει πολυ υγρο μεσα που παει να πει οτι εχει μεσα ακομα πολυ διοξυδιο.οχι δεν εχω βαλει τεφλον και οταν το τεσταρα με σαπουναδα δεν ειχε διαρροη. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μίμης : 27-09-10 στις 15:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ περιεργο μου φαινετε, να βουλωσει?.. με τοση πιεση και δεν βγαζει τιποτα..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εμ και μενα περιεργο μου φαινεται αλλα και ο πατερας σου μου ειπε πως οταν ακουγεται υγρο μεσα και μαλιστα πολυ στην περιπτωση μου εχει ακομα μεσα διοξυδιο και δεν ειναι αδια.
|
|
||||
|
||||
![]()
μηπως την βανα την ανοιγεις αναποδα?..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι ρε συ ειπαμε..
![]() ![]() δειχνει και πανω με βελακια προς τα που ανοιγει. |
|
||||
|
||||
![]()
κανε κατι αλλο
κουνησε τη φιαλη καλα γυρνατην αναποδα χωρις μανομετρα και ανοιξε την βανα αν καταλαβαινεις κουνοντας την οτι εχει υγρο μεσα και δεν σου βγαζει πηγαινε την πισω να αλλαξεις τη βανα ερωτηση εχεις την νικελ η την μπρουτζινη?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπουκαλα co2 που θα βρω??? | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 29-06-10 22:25 |
Μπουκαλα C02 | Krisos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 17-08-09 22:14 |
ατυχημα με μπουκαλα co2 | enzo | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 26-06-09 15:37 |
ξαφνικο προβλημα με μπουκαλα co2 | antonis t83 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 26-07-08 19:35 |
προβλημα με μπουκαλα co2.... | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-06-08 20:35 |