|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω, σκέψεις κάνω... και επειδή η πρόταση του fish only μου φαίνεται πολύ καλή (για να είναι αληθινή
![]() ![]() Η σκέψη ήταν να πουλήσω οτι έχω και με την προσθήκη ίσως μερικών ευρώ να κάνω θαλασσινό. Αν όμως εν τέλει είναι εφικτό να χρησιμοποιήσω κάτι που έχω ήδη, σαφώς θα ήταν προτιμότερο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ισως κατι λιγα! ------------------------- επισης ειδα πιο πανω που σου γραφει ενας φιλος οτι μπορεις να κανεις το μικρο σαμπ οστε να γλυτωσεις και απο κει κατι! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drak7family : 26-09-10 στις 21:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδία μπραβο για αυτό το υπ΄ρπχπ θρεντ.Δίνει σε κάποιον άσχετο (σαν και εμένα) μια ιδέα για το τί παίζει στα αλάτια γιατί οπου και αν ρωτήσεις το πρώτο πράγμα που ακούς είναι ετοιμάσου για τρελά έξοδα και σε κολώνει!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψάρακας αλμυρού νερού Over | Tassos1 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 59 | 08-03-08 20:43 |
Σκουλήκι και γαρίδα αλμυρού νερού. Κάνει για τροφή? | skourkou | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 24-06-07 14:02 |
ερωτήσεις... | Theokyr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 18-04-06 13:36 |
Ερωτήσεις | Filippos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 31-01-05 19:26 |