|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ και εγώ.Πολύ ικανοποιημένος σήμερα.
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι μέσα και εγώ για τo ''sea to sea''.
Aνετο μαγαζί,γρήγορο service,ωραίος και νεανικός ο κόσμος,φθηνός καφές και το νερό ''πίνεται'' ![]() Στο φινάλε (όπως είπε και πιο πάνω ο Κώστας),μπορούμε να κάνουμε μια δοκιμή (πάντα φυσικά με την σύμφωνη γνώμη του mikenouk,από πλευράς συλλόγου). Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που δεν συμφωνούν να φύγουν από το ''bennigans'',παρ' ότι την προηγούμενη εβδομάδα (της ψηφοφορίας) δεν το προτίμησε κανείς. Εχουμε λοιπόν Βennigans... Sea to sea...bokostas...zipo...posidwnas...prokroystis...chr istsos... ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 26-09-10 στις 17:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χαρη ειχες ευκαιρια να ερθεις να με παρεις με το ζορι απ` το σπιτι, αλλα την εχασες!!
Βαριεσαι να περπατησεις 100 μετρα?? Ασε που ειχα και δωρακια για τον Χρηστο!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το σκέφτηκα ρε συ.. αλλά καπου μεταξύ τουαλέτας και οπισθίου μετά χαμηλού καβάλου και εμφανιζόμενου εξαιρετικά λεπτού εσωρούχου χρώματος μάυρου μετά περίτεχνης δαντέλας ανοιχτόχρωμης την κόμην νεαρας δεσποινίδος το ξέχασα!!! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |