|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο ενυδρείο.
![]() καταπληκτικό και το όλο στησιμο του . Συγχαρητήρια πολύ καλή δουλεία .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() σε λιγο καιρο θα κανω και μια ανανεωση με την προοδο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλυτερο Μιμη!
Δειχνει παρα πολυ ομορφο!
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιαα πολυ χερομαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μου αρεσει πολυ το στησιμο με τις πετρες και cuba, ριζες, και τα φυτα που εχεις επιλεξει. μπραβο!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() το διαβασα και σε ευχαριστω..ακριβως το ιδιο προβλημα εχω.(θα πρεπει να παραγγειλω και τεστ φωσφωρικων και νιτρικων καθως και συμπληρωμα νιτρικων γιατι δεν εχω(ουτε εδω εχει)..γιατι καπου εκει δε θα υπαρχει ισορροποια.) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδια..μετα απο περιπου 2 δυσκολους μηνες ειπα να κανω μια μικρη ενημερωση για την προοδο του ενυδρειου..
οπως μου ειπατε πολυ αντιμετωπιζα μεγαλο προβλημα με πολλα ειδη αλγεων οπου πολλα τα αντιμετωπησα και τα αντιμετωπιζω(οχι και τοσο ευκολα ![]() εχω πρσθεσει καποια νεα φυτα και γενικα με βαρια λυπανση και μπολικο CO2 τα φυτα πηραν τα πανω τους..επισης εχω προσθεσει μια 6αδα μελανοταινιες που πιστευω οτι ταιριαζουν πολυ.. ![]() θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας,και τι επιπλεον θα επρεπε να διωρθωσω π δε σας αρεσει..καθε γνωμη δεκτη ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: 45 ΛΙΤΡΑ | dim orestiada | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 07-04-10 15:35 |
125 λιτρα 2η παρουσιαση.. | platy | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 28-12-09 15:40 |
Προ-παρουσιαση φυτεμένο 180 λιτρων | imichal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 10-05-08 21:55 |
400 λιτρα.Παρουσιαση | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 29-09-06 18:24 |
Ταγκανικα 200 λιτρα (Παρουσιαση) | Pritanis | Tanganyika | 16 | 12-03-06 15:31 |