|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ποσο λες να τους ζητησω τα 3 ειναι καπου στα 20-21 εκ το ενα ειναι μικρο καπου στα 9εκ και τα αλλο το μεγαλυτερο ειναι καπου 25εκ. ------------------------- ?????????????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kws : 23-09-10 στις 20:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και να ξερεις οτι τα κοι... εχου ζητηση... ισως αν βαλεις κι εδω μια αγγελια να βρεθει καποιος να τα παρει.... και τον γλυφτη θα δωσεις ε.... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
γιατι να μην τον κρατησω το γλυφτη?? |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι γινετε μεγαλος, και γιατι ειπαμε να ξεκινησεις απο την αρχη και σωστα....
βασικα πρεπει να δουμε και τι γλυφτης ειναι αλλα μαλλον θα ειναι ο κοινος που γινετε περιπου 50 εκατ. το διπλασιο απο οτι ειναι τωρα τα κοι σου δηλαδη...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
οντως τον εχω ενα μηνα και εχει παρει πολυ μποι. αμα τα αφησω τα κοι και οσο μεγαλοσουν? δεν εχω και πολλα λεφτα για αλαγες τωρα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η επιλογη ειναι δικη σου....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
οκ το καταλαβαινω αλλα αν τα βγαλω ποσο θα μου κοστισει περιπου να το παω ολο απο την αρχη? |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστηχως φιλε μου τα πετσοπ δε θα δωσουν αυτα τα χρηματα που θα επρεπε ... πιο πολυ θα σου το "παιξουν" οτι σου κανουν χαρη να τα παρουν ...
Μπορεις να βγαλεις φωτογραφια και να βαλεις μια αγγελια να τα δωσεις σε καποιο χομπιστα που θα τους προσφερει μια ανετη ζωη! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινούργιο ενυδρείο με ανάγκες | Obelix(Reifen) | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 23-10-03 00:30 |