|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου καλή αρχή. Επειδή είμαι καινούργιος μπορεί αυτό που λέω να μην έχει μεγάλη βάση αλλά στις διαστάσεις σου γιατί δεν δοκιμάζεις ένα ξύλινο?Νομίζω ότι θα σου περιορίσει πολύ το κόστος της κατασκευής χρήματα τα οποία θα μπορέσεις να τα δώσεις για εξοπλισμό και ζωντανα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() συμφωνω!!!! αν εχεις ορεξη και πιανουν λιγο τα χερια σου, καμια σχεση τιμη με τιμη.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συγνώμη για το θάρος αλλά και για το οφ τοπικ αλλά εσύ θανάση δεν αφήνεις τις κουβέντες να βάλεις καμιά φωτο με την πρόδο από το ξύλινο να χαζέψουμε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
650 λιτρα με σαμπ για δισκους | harris samos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 06-09-10 09:57 |
κατασκευη-καλουπι-μονοκομματη γυαλα | pug_f_e | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 35 | 01-07-10 13:03 |
Κατασκευη βασης 440 λιτρα ενυδρειου. | ραφαηλ10 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 29-05-10 19:15 |
κατασκευη ενυδρειου DΙY 350 λιτρα | terios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 25-10-09 13:39 |
κατασκευη ενυδρειου 300 λιτρα..... | terios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 20-07-09 12:18 |