|
|
||||
|
||||
![]()
@
![]() ποσο καιρο εχεις την τυρφη μεσα ; η τυρφη δεν εχει αμεσα αποτελεσματα μπλουμ και το ph επεσε... δωστεις λιγο χρονο, και δεν νομιζω να χρειαζεται να την τριβεις καπου θα σου χρωματισει το νερο σιγα σιγα... Γιατι λιτρα ενυδρειο μιλαμε;;; Μπορει αν μιλαμε για λιγα λιτρα ενα μικρο πραγματακι να σου τα κανει ολα αυτα .... @Αquablue Oχι αυτα που ειναι σαν καρβουνακια ειναι ανθρακας , χρησιμοποιειται στην αρχη για το στισιμο του ενυδρειου και μετα απο θεραπεια για να μαζεψει τυχον καταληπα .. Ναι πεφτει το ΡΗ με ζουμια απλα δεν συνιστατε και δεν ειναι κατι μονιμο ...
|
||||
|
||||
![]()
Ελπιζω στην Κυπρο να την εχουν στα πετ σοπ , αλλιως απο online μαγαζι .
Αν δεν ειναι ηδη σε καλτσακι μεσα , περνεις ενα καλσον και το βαζεις το δενεις και εισαι .οκ ... το βαζει ή στο φιλτρο ή καπου που να εχει ροη
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ επανέρχομαι στο αρχικό ερώτημα. Τι ανεβάζει το PH??
Νομίζω την έχω την απάντηση. Το χαλίκι που το βρήκες?? Από..... πρακτικερ?? Να σου πω απλά ότι το μάρμαρο, που είναι κατεξοχήν ασβεστολιθικής προελεύσεως, απλά με μεγαλύτερη κρυσταλλική δομή, ΔΕΝ αφρίζει ούτε με ακουφορτε αλλά ούτε καν και με HCl. Πρέπει να το σπάσεις και να ρίξεις για να δεις, γιατί η εξωτερική επιφάνεια διαβρώνεται με την έκθεση του. Και πίστεψε με.... στέλνει το ph στο 9!! Απάντησε μου που το βρήκες?? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ανεβαζεις φωτογραφιες κατι μπορει να παρατηρηθει ..
|
||||
|
||||
![]()
το χαλίκι είναι χαλάζιακο το περισσοτέρο και εχω προσθέσει και ένα άλλο που μου είπαν ότι κάνει καλό στα φυτά κ περιέχει τυρφη το οποίο είναι άσπρο πόρωδες με μαύρες κουκήδες και δεν αφρισε μεν αλλά θα βάλω φωτό από αυτό.όλα τα πήρα από το ζου πλάνετ στη γλυφάδα.και επέμενε ο πωλητής ότι θα μου μαλακώσει το νερό και σε καμία περίπτωση δεν θα το σκληρηνει... Το ενυδρείο είναι 110 λίτρα
|
|
||||
|
||||
![]()
μπαίνω από το κινητό και μου κάνει διπλό το ποστ κατά λάθος.όταν παω σπίτι θα βγάλω φωτό.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το φιλτρο το ειχες αλλου πριν ή εστω τα υλικα του?? Γενικα πηρες τπτ απο αλλο ενυδρείο? |
|
||||
|
||||
![]()
το χαλίκι το πήρα όπως είπα από το ζου πλάνετ στην γλυφάδα,με τη μόνη διαφορά ότι το είχε όπως όλα του τα χαλίκια σε κούβα και ήταν μεταχειρισμένο και μάλιστα ήταν γεμάτο με άνθρακα και καθόμουνα και το καθαρίζα πριν το βάλω.είχα ρωτήσει τον πωλητή γιατί πουλάνε το υπόστρωμα αυτό ενώ είναι μεταχειρισμένο και μου είχε πει ότι δεν προκείτε να εχω πρόβλημα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πανικός: Ανεβάζει αμμωνία :-( | aquaman | Γλυκό νερό - Γενικά | 58 | 05-12-08 20:32 |