|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Αυτο ξαναπεστο ! ReSpEcT !
|
||||
|
||||
![]()
Πριν μια Ωρα ειναι το Video
Ευχαριστω Μιχαλη |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματική συμπεριφορά κοπαδιού!!!Πολύ όμορφα!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τί τους έπιασε έτσι ξαφνικά και άρχισαν να κοπαδιάζουν άραγε?Εγώ τους θυμάμαι να κοβουν βόλτες.Λάθος θυμάμαι?Γιάννη,πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο είπαμε...?
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο ειναι 240λιτρα.
Δεν Θυμασαι λαθος εχει περιπου 7-10μερες που εχουν γινει κοπαδι μαλλον ηθελαν λιγο χρονο να κανουν κοπαδι και να δημιουργησουν ιεραρχιες... τι να πω |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο θέαμα και ωραίες συμπεριφορές πάντως.Τέλεια!
------------------------- Ήτανε πυκνοφυτεμένο?Γιατί και εγώ στο 180 είχα τους καρδινάλιους και στη σέντρα τη βγάζανε χωρίς κινήσεις.Ήταν πυκνοφυτεμένο.Του Γιάννη έχει και αρκετό χώρο για κολύμπι,ίσως για αυτό.Γιάννη,τί μήκος έχει το ενυδρείο?
http://www.youtube.com/watch?v=9gzvhkxanR0 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zipo : 22-09-10 στις 21:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
...στο δικο μου ριο180 οταν τους ειχα μονους (20 ητανε) πιανανε κεντρο γηπεδου και με ελαχιστη κινηση.Αυτο το "πραμα" στο δικο σου δεν το ειδα ποτε σε μενα...
Βεβαια ειδα παιχνιδισματα και αυγα,οχι ομως πιτσιρικια.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Video για Ramirezi | Τσιόνογλου Σταύρος | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 30-05-10 21:16 |
Video ια την Tropica | Τσιόνογλου Σταύρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 30-05-10 09:28 |
Malawi video | lingistis | Malawi | 2 | 19-02-10 14:53 |
Corydoras Bronze - Κοπάδι;;; | Moutralewn | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 17-06-08 08:34 |