|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρά ειναι αρκει α) να είναι Πολλά τα λίτρα, και β) να μπουν τα σκαλάρια τελευταία στο ενυδρείο...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι καλε να ειναι τελευταια τα σκαλαρια και λιγοτερα απο τους δισκους??
![]() ![]() ![]() αν τα σκαλαρια ειναι κοπαδι οπως θα επρεπε να ειναι (ειχα 12 αρχικα οταν εβαλα τους δισκους μου) ασχολουνται μεταξυ τους και χ*****αν για τους δισκους ![]() επισης τα σκαλαρια μου ηταν περισσοτερα....επειτα ηταν 8-8 αλλα λογω ατυχους συμβαντος (πηδηξε πανω σε μια σχαρα) εχω 7 δισκια... ![]() ![]() απλα σε 300 λιτρα δε μπορειςνα εχεις και κοπαδι σκαλαριων και κοπαδι δισκων....
|
|||
|
|||
![]()
Ε καλα ρε Πανο δεν σε είπαμε και καμπούρη!!
![]() Εγώ απλα έχω δει (δυστυχώς ακόμη ΔΕΝ απο εμπειρία με δίσκους) οτι τα σκαλάρια είναι σαφώς πιο επιθετικά απο τους δίσκους, χαράζουν πιο πολύ τις περιοχές τους, οπότε αν μπουν τελευτάια, και πιο λίγα, δεν ταλαιπωρούν τόσο τους δίσκους.. Φυσικά όλοι έχουν δικαίωμα να μου πουν το αντίθετο ανάλογα με την εμπειρία τους.. και τότε εγώ θα τους δώσω τον αρσενικό μου για να αποδείξω το αντίθετο!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() κι εγω δεν εχω μεγαλη πειρα...τουλαχιστον απο δισκους....(αλλα απο σκαλαρια κατι κανω)..γιαυτο ρωτησα κι εγω να μαθαινω...νομιζω πως οι "περιεργες" συμπεριφορες γινονται οταν δεν ειναι σωστος ο αριθμος των ψαριων και φυσικα λιγα τα λιτρα...αλλα ας μη τα ξανασκαλιζουμε.. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πάνο όχι οπως ξέρεις έιχα 2 σκαλάρια και 7 cory σε 150 λιτρα και τέρμα..
Απλά είναι σκαλάρι με όλη την ένοια της λέξεως, και όχι απο τρελες αναπαραγωγές αναπαραγωγών και διατηρησε πολύ απο την φυσική συμπεριφορά τους.. μην ξεχνάμε οτι τα σκαλάρια (οπως και οι δίσκοι) είναι κυνηγοι, και αυτα που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι ξεπλυμένες "version" αυτών.. Η θυληκιά μου αντιθέτως... χαλί να την πατησεις.. μονο σ' αυτον έκανε τσαμπουκάδες... Γυναίκες, τι περιμένεις???? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μη παρεις ορκο για το οτι ενα σκαλαρι ειναι ποιο επιθετικο απο ενα δισκο
εχω εναν πορτοκαλοφλουδα που τσαμπουκαλευεται ακομα και σε μενα μετα απο 3-4 γεννες και εχω και ενα βιντεακι στο u tube του 59 το δισκοσκυλο ------------------------- εχεις δει πολλα σκαλαρια να τσαμπουκαλευοντε σε ανθρωπο ?
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 22-09-10 στις 14:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν θελω να κανω ρινγκ το ενυδρειο μιας και το αρσενικο σκαλαρι που εχω ειναι ο νταης του ενυδρειου, απ οταν απεβιωσε ο κανονικος νταης. τωρα που βλεπω τα νεον μαζεμενα ειναι τρελλα. αμα ηταν 50-60 πιστευω πως θα ηταν πιο ενεργητηκα! οσο για τους δισκους καλητερα να το αφησω για την ωρα. (να μαθω κι αλα) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεον | Manos | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 4 | 05-08-10 10:47 |
ποσα ψαρια χωρανε σε 60λιτρο | Mary-z | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 16-12-08 09:42 |
Πόσοι χωρανε άνετα σε 350lt? | arkoujohn | Δίσκοι | 14 | 27-04-08 18:52 |
ποσα ψαρια χωρανε?? οεο? | johnpalavos | Malawi | 7 | 09-11-07 15:16 |
ποσα ψαρια χωρανε σε 15λιτρο ενυδρειο? | hellenicsun | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 19-01-06 18:28 |