|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Λογικα θα εχεις παραγγειλει το συστημα CO2....
![]() Μονο σε αυτο υπαρχει τετοιο θεμα,κι αυτο γιατι τα στελνει με απλο ταχυδρομειο,αφου με ups δεν μπορει να τα στειλει. "CO2 bottles, Eheim Spray, hydrogen peroxid 19,9% Its forbidden to send this goods by UPS, so we send these items just wieth regular postal service. Please pay attention, that the delivery time is longer, than with UPS. We send these goods not outside the EU." Ετσι λοιπον και ζηταει προκαταβολη.Το εχω κανει παλιοτερα και την εστειλα την προκαταβολη.Αργοτερα οποτε ειχα CO2 εκανα με αντικαταβολη (COD) την παραγγελια μου. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
...χτυπησες "φλεβα" τωρα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
να προσσθεσω κι εγω οτι εχω κανει πολλες παραγγελειες απο το συγκεκριμενο καταστημα και παντα με αντικαταβολη.
φυσικα οταν ανοιξαν τα ηλεκτρονικα μαγαζια στην ελλαδα...ή τελος παντων οταν εμαθα εγω την υπαρξη τους....Auf Wiedersehen Deutschland ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παραγκελεια | katamagias | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 23-10-09 19:52 |
Reef στη Γερμανια. | Τσιόνογλου Σταύρος | Φωτογραφίες μελών | 13 | 14-10-08 02:37 |
ψωνια απο γερμανια,συμφερουν? | capetanakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 30-05-07 08:56 |