|
|
||||
|
||||
![]()
επειδη ακριβως το ειδα δεν σε πιστεψα :P
|
|
|||
|
|||
![]()
Σορρυ
![]() Εχει εναν μονομαχο και 5 ζεβρα ντανιο. Και ναι σκεφτομαι να μειώσω λίγο την ροή εξόδου με σφουγγαρι. Ταυτόχρονα ομως θελω να κρατήσω και καλή ανακύκλωση νερού γιατί με το ζόρι κρατάω αμυνα στην bga! |
|
||||
|
||||
![]()
Βάζεις τότε σφουγγάρι και δεν επηρεάζεται η ανακύκλωση, απλά πέφτει λίγο πιο ήρεμα, ειδικά αν περάσει λίγος καιρός...
Μονομάχος; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κρίμα είναι καλύτερα τα χρυσόψαρα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- γιαιτ απογοητευεσαι??/ τα χρυσοψαρα ειναι κοινιο ικα ψαρια και δεν πρεπει να βαζουμε ενα μονο του γατι νιωθει μοναξια.. κατα τη γνωμη μου πρεπει να μπαινουν 3 και πανω... καλυτερα λοιπον για το χρυσοψαρο ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos_samos : 19-09-10 στις 18:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρω! Αλλά μόνο 5 έχω κολλήσει χρυσοψαρίαση από τότε που ξεκίνησα το χόμπι... Εγώ σε ριο 125 έχω 2
|
||||
|
||||
![]()
μια συμβουλη: βαλε τα ζεμπρα ντανιο καμια ωρα πριν απο το μονομαχο... ποση ωρα πριν δεν ξερω αλλα αν τα αλλα ψαρια εχουν μπει πριν τον μονομαχο ο μονομαχος θεωρει οτι μπηκε σε ξενη περοχη και ''καθεται στα αυγα του''...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ποτε δε ειμαστε σιγουροι για την συμπεριφορα των μονομαχων με αυτη την μεθοδο ομως υπαρχουν λκιγοτερες πιθανοτητες να επιτεθει στα αλλα ψαρια... ειδικα αν υπαρχουν και αληθινα φυτα δεν νομιζω να εχει προβλημα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο 60λιτρο είναι ο μονομάχος με τα zebra?Αν ναι,τότε μάλλον όλα θα πάνε καλά.Ας έχει και φυτάκια όπως είπε και ο Μάνος.Είναι πολύ καλύτερα.Όσον αφορά τη ροή,θα το δείξει αν ενοχλέιται από έντονο ρεύμα.Δεν πρέπει να αγωνίζεται να κολυμπήσει συνεχώς.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή φίλτρου - προ φίλτρου για Αντλία λίμνης | Yiannis59 | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 20 | 15-05-11 12:30 |
Σωστό τάισμα | dimitrisemm | Διατροφή | 20 | 22-11-10 10:11 |
Σωστό Aquascape | Αλέξης6 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 30-11-09 12:22 |
Σωστό ή Λάθος.... | pani | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 18-01-07 23:10 |
Σύνθεση φίλτρου.Σωστά ή λάθος? | msigouros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 14-11-06 02:35 |