|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον λάθος φώτο, δεν είναι τόσο χοντρό.
Αυτό που επισυνάπτω είναι
|
||||
|
||||
![]()
Ναι,τα υπολοιπα λινκ ηταν σωστα,οι φωτος απο το ενυδρειο σου ηταν λαθος.
Αλεξανδρε φυτευεται ευκολα η σου συμβαινει το ιδιο που γινεται και σε μενα με το flourite? Δηλαδη κανενα γρασιδακι θα μπει ευκολα η θα μου βγαλει την ψυχη και ολο θα το κυνηγαω? |
|
||||
|
||||
![]()
Από φυτά στα ενυδρεία μου έχω μόνο cristmass moss οπότε δεν ξέρω να σου πω σίγουρα, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα χοντρό και λογικά δεν θα χεις πρόβλημα για φύτεμα, άσε μου μπορείς να το σπάσεις για να το κάνεις πιο λεπτό
![]() Επιπλέον η τιμή του είναι πολύ καλή, δεν είχα βρει πουθενά φθηνότερο αντίστοιχο ουδέτερο υπόστρωμα.
|
||||
|
||||
![]()
Θα το κοιταξω πολυ σοβαρα το συγκεκριμενο υποστρωματακι γιατι κακα τα ψεματα..η τιμη ειναι σημαντικος παραγοντας.Ευχαριστω πολυ Alex !
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τιμη σε crystal red shrimp | 6981giwrgos | Γαρίδες του γένους Caridina | 20 | 16-09-10 08:48 |
CRYSTAL RED SHRIMPS | gleboukas | Γαρίδες του γένους Caridina | 10 | 11-03-09 14:58 |
Eρωτηση για jbl crystal profi e 900 | mpampis 1969 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 01-10-08 23:09 |
Aqua Crystal! | kotsis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 19-06-08 09:01 |
Σύστημα διάχυσης CO2 dennerle crystal-set 125 | di.pil | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 25-12-07 14:13 |