|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να ξέρυμε τουλάχιστον το χρώμα από τα ψάρια που θα μπουν δεν μπορούμε να σχολιάσουμε.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχω αρχίσει να σκέφτομαι και ανάμειξη χαλαζιακής με θαλάσσης. Ακουμπάει μία... Αλλά δεν έχει κόντρα από τις από πίσω. Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σκέτο λατομείο το 'κανες βρε παιδάκι μου
![]() ![]() Περιμένουμε να το δούμε γεμάτο! |
|
|||
|
|||
![]()
Μου αρεσει παρα πολυ το ειδος και το χρωμα της πετρας οπως και το στησιμο ειναι πολυ καλο.Οταν θα μπουν και τα υπολοιπα νομιζω θα εχεις κανει ενα απο τα πιο ωραια ενυδρεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κλεόβουλε απο φυτά θα βάλω 0 ανουμπιες, άντε να βάλω και 0 βαλισνέριες.
![]() ![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω ηδη το σκεφτομαι στο μυαλο μου πως θα γινει.Φαντασου σκουρο μαυρο φοντο , ανοιχτοχρωμη μπεζ αμμο , αν θα βαλεις και λιγο πρασινο θα γινει ΤΕΛΕΙΟ.Φυσικα το κερασακι θα ειναι τα ψαρια που δεν μας ειπες τι θα βαλεις τελικα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Όσο για τα ψάρια... Tropheops sp. "Red cheek" (Likoma) http://www.cichlid-forum.com/profile...ies.php?id=978 |
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφα ψαρια. τα εχεις βρει?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για παράδειγμα δηλαδή, δεν πρέπει να παρέχουμε ακριβώς τα ίδια στησίματα και εξοπλισμό, για ψάρια που ζουν σε ορμητικούς ποταμούς και τα ψάρια μιας σχετικά ήπιας λίμνης. Είναι βέβαιο ότι τα ψάρια της πρώτης περίπτωσης απαιτούν πολύ περισσότερο οξυγόνο από τη δεύτερη περίπτωση και συνάμα ακόμα και ο σχηματισμός του σώματος τους είναι διαφορετικός για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις πολύ διαφορετικές συνθήκες τις οποίες ζουν. Είναι μικρές λεπτομέρειες, αλλά πολύ σημαντικές. Αυτά τα λέω, γιατί έχουν βάση σε αυτά που σκέφτεσαι και ίσως μάλιστα σε βοηθήσουν για να δημιουργήσεις ένα τέλειο περιβάλλον παρόμοιο με τον πραγματικό βιότοπο τον οποίο ζουν τα συγκεκριμένα ψάρια. Αν διαβάσεις προσεκτικά, ζουν: "Habitat: Wave-washed rocky habitat" ...δηλαδή σε ένα μέρος της λίμνης στον οποίο σιγουρότατα υπάρχει πολύ μεγάλη ανατάραξη, σε σύγκριση με άλλα βαθύτερα σημεία της λίμνης. Προσπάθησε λοιπόν να δώσεις και αυτό το στοιχείο στο ενυδρείο σου.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
(Malawi) 400 λιτρα Mbuna Tank | chris7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 03-05-10 15:09 |
200 L MBUNA | petros | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 11-12-07 12:28 |
200 L MBUNA | petros | Malawi | 4 | 03-07-07 17:49 |
Μαιευτήριο-Tank για mbuna | nickall13 | Malawi | 2 | 21-10-06 10:03 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |