|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε μια αγγελια να την δουν ολοι ....
![]() Χαιρομαι πολυυυυυ που τα καταφερες να τα μεγαλωσεις! Μπραβο σου!! ![]() Κρατα μερικα μικρουλια για σενα ... ειναι αλλη αισθηση να ξερεις οτι αυτα τα ματακια σε κοιταζαν απο μεσα απο το αυγο! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε μια αγγελια να την δουν ολοι ....
![]() Γιωργο θα βαλω αμεσα..δεν εχω τελευταιες φωτο...σιγουρα θα κρατησω μερικα...και παλι σε ευχαριστω για την βοηθεια σου.. |
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως τα μικρα ειναι του κουμπάρου;;;;;;Δεν βλεπω μεγαλη συμμετοχη του πατερα....Όλα σκουρα ειναι!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι 3 τελευταίες φωτό που έβαλες στην αγγελία είναι απίστευτες, φανταστικές (στα γράφω εδώ για να μη σου χαλάσω την αγγελία).
Δεν θα έχεις πρόβλημα να τα χαρίσεις, θέλει όμως υπομονή, πολύ πρόσφατα το πέρασα, χάρισα καμιά 50αριά από τα σκαλαράκια μου. Κι ενώ στην αρχή δεν υπήρχε έντονο ενδιαφέρον, στο τέλος αναγκάστηκα να στενοχωρήσω τους 2 τελευταίους φίλους που μου ζήτησαν, για να κρατήσω κι εγώ μερικά μωράκια. Είναι υπέροχα τα "εγγόνια" σου κι αφού εγώ έδωσα 50 στην Θεσσαλονίκη, θα τα δώσεις κι εσύ. |
|
||||
|
||||
![]()
dimitrisemm Μηπως τα μικρα ειναι του κουμπάρου;;;;;;Δεν βλεπω μεγαλη συμμετοχη του πατερα....Όλα σκουρα ειναι!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Λοιπον δεν ειναι του κουμπαρου...οκ? ειναι δυνατη η μαμα...αλλωστε δεν βλεπεις οτι ειναι ψαρια με αρχες?... Δεν θα έχεις πρόβλημα να τα χαρίσεις, θέλει όμως υπομονή, πολύ πρόσφατα το πέρασα, χάρισα καμιά 50αριά από τα σκαλαράκια μου. Κι ενώ στην αρχή δεν υπήρχε έντονο ενδιαφέρον, στο τέλος αναγκάστηκα να στενοχωρήσω τους 2 τελευταίους φίλους που μου ζήτησαν, για να κρατήσω κι εγώ μερικά μωράκια. Είναι υπέροχα τα "εγγόνια" σου κι αφού εγώ έδωσα 50 στην Θεσσαλονίκη, θα τα δώσεις κι εσύ. εχεις δικιο...αν και μου εχουν ζητησει αρκετα...μερικοι φιλοι μαλιστα θελουν 20-30 ψαρακια...ελπιζω να εχουν και τις αναλογες συνθηκες να τα μεγαλωσουν... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυγα στο ενυδρειο | Genirous | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 34 | 12-02-09 12:54 |
αυγα | jimfytakis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 08-11-07 23:26 |
αυγα?? | Mariel | Αναπαραγωγή | 19 | 31-01-07 08:48 |
Αυγα γιοκ | Entreri1221 | Malawi | 8 | 30-06-03 01:49 |