|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Εγώ κύριοι κάπνιζα από τα 16 έως τα 37.Δύο πακέτα τη μέρα. Δέν είμαι αντικαπνιστής...δεν με πειράζει να καπνίζουν όλοι γύρω μου.Αλλά οφείλω να σεβαστώ κάποιους κανόνες. Για τον λόγο αυτό δεν είμαι σύμφωνος σε καμία αλλαγή του τόπου συναντήσεων...λόγο του...τσιγάρου. Για οποιονδήποτε άλλο λόγο ΝΑΙ γιατί το bennigans δεν είναι και το καλύτερο μαγαζί στην πόλη.......αλλά ΟΧΙ για το τσιγάρο. Συγνώμη αν σας κούρασα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και για τους ευρωπαίους που ανέφερες, μόνο καλύτερα δεν είναι με αυτό τον νόμο, πηγαίνεις π.χ. στην παμπ και αντι για καπνίλα βρωμάει όλο το μέρος αλκοολ, κακής ποιότητας κιόλας. Το αν θα αλλάξει το μέρος συνάντησης δεν είναι δική μου απόφαση φυσικά, απλά ανέφερα κάποια αρνητικά αυτού του αντικαπνιστικού νόμου.. |
|
||||
|
||||
![]()
αν και καπνιζα για σχεδον 10χρονια δεν βρισκω κατι κακο στο να μην καπνιζουν σε κλειστους και θα ηθελα στο μελλον και ανοικτους δημοσιους χωρους. οχι γιατι ετσι θα κερδισω κατι εγω ή θα χασει κατι ο καπνιστης αλλα γιατι με αυτον τον τροπο η εικονα του κουλ καπνιστη δεν θα περασει στα νεα παιδια και ισως δεν καπνιζουν οσο εμεις και ισως δεν θα εχουν 3 σελιδες θεμα για το τσιγαρο.
Οσο για την αλλαγη μαγαζιου εγω ειμαι μεσα αρκει να υπαρχει παρκινγκ (η ιδεα του καφε στο carefour ειναι πολυ καλη) ειμαι μεσα για την αλλαγη κυριος λογο του πολυ ακριβου καφε και του κυριλατου μαγαζιου. |
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ λοιπόν, ας ψηφίσουμε, τουλάχιστον για την επόμενη συνάντηση, λαμβάνοντας
υπόψιν όλες τις γνώμες που διατυπώθηκαν και όσες ακόμη ιδέες πέσουν. Η σειρά είναι τυχαία. Αν υπάρχουν και άλλες προτάσεις, προσθέστε τις από κάτω. Κάντε copy-paste και βάλτε το nickname σας δίπλα στην επιλογή σας: Α. -Βennigans (παραμένουμε) Β. -φράγμα Θέρμης Γ. -Remezzo (Αρετσού) Δ. -Κallas 9 (Ποσειδωνιο) Ε. -Les Amis (εμπ.κέντρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) bokostas |
|
|||
|
|||
![]()
Α. -Βennigans (παραμένουμε)
Β. -φράγμα Θέρμης Γ. -Remezzo (Αρετσού) Δ. -Κallas 9 (Ποσειδωνιο) Ε. -Les Amis (εμπ.κέντρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) nikosm1 |
|
||||
|
||||
![]()
Β. -φράγμα Θέρμης Γ. -Remezzo (Αρετσού) Δ. -Κallas 9 (Ποσειδωνιο) Ε. -Les Amis (εμπ.κέντρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) bokostas nikosm1 Kingrim |
|
||||
|
||||
![]()
Β. -φράγμα Θέρμης Γ. -Remezzo (Αρετσού) Δ. -Κallas 9 (Ποσειδωνιο) aquaman Ε. -Les Amis (εμπ.κέντρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) bokostas nikosm1 Kingrim |
|
||||
|
||||
![]()
Β. -φράγμα Θέρμης Γ. -Remezzo (Αρετσού) Δ. -Κallas 9 (Ποσειδωνιο) Ε. -Les Amis (εμπ.κέντρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) bokostas nikosm1 Kingrim Κλεόβουλος Μήπως όμως ψηφίζουμε χωρίς τον ξενοδόχο? ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |