|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνεις αναζήτηση στο φόρουμ και στο google...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία...
Προς το παρόν δεν έχω ρίξει τίποτα ζουμί (για σήμερα) στο ενυδρείο ούτε τροφή... Από το μεσημέρι έχω αεραντλία στο φουλ να μην ψοφήσει ο Αλέξανδρος το μηλοσαλίγκαρο (που τρελένεται να κολλάει δίπλα από την αερόπετρα αλλά κόβει βόλτες στα τζάμια και μασάει)... ¶υριο θα κάνω την εβδομαδιαία αλλαγή νερού 50% με αντίστοιχη ποσότητα prime...
|
||||
|
||||
![]()
Τα μηλοσαλίγκαρα από όσο ξέρω αναπνέουν εκτός νερού με ένα σωλήνα που βγάζουν, δεν έχουν βράγχια, αλλά καλό κάνεις με την αεραντλία γιατί θα χρειαστούν περισσότερο οξυγόνο και τα βακτήριά σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρω πως αναπνέουν έτσι αλλά έχω και λαθρεπιβάτες μέσα που τους αναθρέφω γιατί σκάβουν χαλίκι... Κρίμα να τους χάσω... Ο Αλέξης δεν ανεβαίνει πολύ συχνά πάνω, γιατί;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ για την υπενθύμιση! Πάντως, εγκυκλοπαιδικά ξέρω ότι μπορούν να ζήσουν και εκτός νερού για ώρα, αρκεί να μη στεγνώσουν, δηλαδή το βασικό πρόβλημα θα ήταν η υγρασία στο σώμα τους, οπότε για το συγκεκριμένο σαλιγκάρι μάλλον δε θα ήταν πρόβλημα το οξυγόνο. Απλά κουβέντα να γίνεται! |
|
||||
|
||||
![]()
μπορει να ακουστικα λιγο αποτομος πρην το ανεφερα μην δει καποιο μπερδεμα. ας πουμε τα δικα μου μηλο σαλιγκαρα σπανια ανεβενουν στην επιφανια για να αναπνευσουν.
φιλικα Γιωργος |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι φίλε μου, κουβέντα κάνουμε και καλά έκανες και το είπες. Και εγώ το είχα ξεχάσει και αν έμενε αναπάντητο θα το έβλεπαν κι άλλοι και θα τους έμενε το λάθος αν δεν το έψαχναν μόνοι τους!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θολούρα άσπρη! | zagorakis | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 69 | 31-07-08 17:04 |
Θολούρα | panos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 01-11-07 18:40 |
πράσινη θολούρα | giannis1976 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-11-06 20:33 |
Βοήθεια - Θολούρα | Celda | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 20-12-05 23:15 |
Θολούρα στο μάτι??? | Cristos | Δίσκοι | 7 | 15-01-05 11:02 |