|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα γκαπι δεν θα έχουν πρόβλημα.( αλλά αν έχεις μονό γκαπι) Πρόβλημα πάντως θα υπάρξει αν θα θελήσεις να βάλεις φυτά που φυτεύονται. Μια και η άμμος δεν επιτρέπει να αερίζονται οι ρίζες. = σάπισμα φυτών Συν ότι μετά από κάποιο καιρό η άμμος θα γίνει σκληρή σαν τσιμέντο. Κάτι που δεν είναι κακό. Μια και δεν θα παγιδεύετε βρωμιά Εδώ εγώ έχω βάλει ποταμίσια άμμο. ¶λλα όπως θα δεις δεν έχω φυτεμένα φυτά. http://www.aquatek.gr/vb/album.php?a...pictureid=1143
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι, υπαρχει και ψιλοκοκο χαλικακι! αμα δεν θελεις χαλικι! εχει πολλα και διαφορα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλημερα αδερφε! ![]() γιατι τι λες αυτο για την αμμο? εγω την εχω δυο χρονια και δεν εχει πετρωση καθολου.
|
||||
|
||||
![]()
Λένα γκουράμι και γκάπυ δεν πάνε μαζί.
Η θαλασσινή άμμος μπορεί να μπεί σε ενυδρείο με γκάπυ γιατί είναι ασβεστολιθική και ανεβάζει τις σκληρότητες (και δεν πετρώνει ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απλά έχω πιο πολύ καιρό τα υπόλοιπα ψάρια και ξεχνάω να αναφέρω τους ξιφοφόρους!! Μια χαρά είναι όλοι! Ένα γκουράμι έχω μόνο και το έχω εδώ και ένα χρόνο, δεν πειράζει καθόλου τα υπόλοιπα ψαράκια. Είναι πολύ ήσυχο και υγιέστατο!
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ταιριαζει με γκαπυ και ξιφοφορους γιατι προτιμα μαλακο νερο και πεχα γυρο στο 6.8.. καλυτερα ειναι να το δωσεις σε καπιον με αναλογες συνθηκες νερου ωστε να ειναι σε καταληλο περιβαλον γι αυτο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφού μου είπαν ότι ταιριάζουν..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι το γκουραμι λεω οτι δεν τεριαζει!!!!
------------------------- τα γκαπυ και οι ξειφοφοροι μια χαρα ταιριαζουν.. αλλα εγω δεν το διατυπωσα σωστα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos_samos : 11-09-10 στις 11:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|