|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το πως εκλαμβανω τη ζωοφιλια δεν εχει καμια σχεση ουτε με ενυδρεια ουτε με διατηρηση ζωων. φιλοζωος ειναι αυτος που αγαπα-σεβεται τη ζωη (γιατι "ζωο" ειναι αυτο που εχει ζωη και οχι τα θηλαστικα η καποια αλλη κατηγορια εμβιων οντων)
τεσπα...κυνηγι λεξεων εχουμε κανει..... εγωιστικο η οχι το χομπυ....φιλοζωικο η οχι.....αν διατηρουμε ζωα ας φροντισουμε να το κανουμε με τη δυνατον μεγαλυτερη αξιοπρεπεια και ολα τα αλλα για μενα ειναι αερας ....
|
||||
|
||||
![]()
Τεράστια θέμα, που δεν θα τελειώσει ποτέ. Η γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να είμαστε υπερβολικοί. Τα εκατομμύρια αυτά διακοσμητικά ψάρια είναι γεννημένα στην αιχμαλωσία. Δεν βρίσκω κάποιο λόγο για να μην έχουμε ενυδρεία και φιλόζωοι να είμαστε. Αν τώρα έβγαινε η μόδα με τα ενυδρεία και τώρα άρχιζαν οι αναπαραγωγές, θα ήμουν κι εγώ κατά των ενυδρείων.
Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Όταν θέλει η φύση | Κόφινας | Δίσκοι | 3 | 24-03-08 18:35 |
Πετρες απο την φύση??? | zak | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 14-03-08 23:37 |
Φύση και ενυδρείο | Juan | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 02-11-05 10:10 |
Φυτά απο τη φύση + παράσιτα | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:47 |