|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι τιποτα δεν εχω βαλει
....ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΥΣ....(καλα μην το περνεις και μετρητεις!!!) το λατρεβω το θαυμαζω το φοβαμαι. Μπορει να εχω χασει ψαρια και ψαρια απο λαλακιες μου αλλα δεν θα ηθελα να χασω ενα τετοιο ψαρι ποτε .... συν οτι δεν εχω εξικιωθει με χαμηλο ph και τις ρουτινες του !!! Εγω αφρικανες ειχα !!!
|
||||
|
||||
![]()
Μην τους φοβασε τους δισκους ειναι πολυ ανθεκτικα ψαρια!! Παντως αν εβαζες δισκους καλο θα ηταν να αφησεις τα σκαλαρια γιατι τρωνε την τροφη γρηγορα και δεν φτανει στους δισκους που τρωνε αργα. Παντως αμα τα θες και τα δυο μπορεις να τα συνδιασεις!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
αμα βαλεις δισκους βαλε μονο δισκους
αντε και κανα γεωφαγο μικροσομο αλλα μεχρι εκει οι δισκοι ειναι ευκολα ψαρια αμα τους δωσεις λιτρα 450 ειναι μια χαρα για ενα κοπαδακι 8-9 καλη φιλτρανση και καλες τρωφες δε θες κατι αλλο το μονο που δε θελει ο δισκος ειναι συμβηβασμος δηλαδη εχω νεον πχ μεσα ας ανεβασω το πεχα ας κατεβασω τη θερμοκρασια αυτα δε θελει ο δισκος και σε περιοριζει φυσικα και στα φυτα δεν αντεχουν ολα σε μονιμα 29 c και μερικες φωρες 30 -34 οσο για το πεχα εγω τους εχω σε 4.6 4.8 μονο α/ο τιποτα αλλο μεσα δε ζει φυτο εκει μεσα με τιποτα
|
||||
|
||||
![]()
Το πεχα δεν ειναι αναγκη να ειναι τοσο χαμηλα. Μπορει να το εχει και 6 ωστε να βαλει και κατι αλλο αμα θελει και αυτο δεν ειναι συμβιβασμος γιατι και οι αγριοι πχ καφε ή μπλε ζουνε σε τετοια πεχα εκτος βεβαια απο τους χεκελ..
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην μου αρχισετε τα ακαταλαβιστικα ...
Το αμαζονιου θα αργισει να στηθει λογω αναμονης ενυδρειου... οποτε εχετε χρονο να με ψησετε !!! Καλα με 30+ θερμοκρασια δεν εχουν προβλημα οξυγονου;;
|
||||
|
||||
![]()
εχουν γιαυτο βγαλανε της αεραντλιες
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ηρθε !!!!!!!!!!
Τελικα μετα απο παγαποντιες , περασε το λιμανι του Πειραια και κατεβηκε στην Κρητη , το πηγα σπιτι , το εβαλα να κατσει πανω στην βαση του και το γεμισα αμμο νερο και ξυλα ,συνδεσα το εξωτερικο του φιλτρο με λιγο ανθρακα. να τρεξει 1-2 μερες .... να ευχαριστησω τον κουμπαρο mikerulles που βοηθησε !!! Εχουμε και λεμε!!! ---------------------------------------------------------------------------------- ΦΟΡΜΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΛΥΣΕΩΝ ----------------------------------------------------------------------------------Α. Τωρα σκεφτομαι για συνεχεια τα εξης : (απαντηστε με ν ή x ,σωστο και λαθος ) 1. Να κανω μια αλλαγη 50% στο 240 και να βαλω το νερο στο 450 ; 2. Να συνδεσω και το fx5 πανω που εχει στρωμενη βιολογια και να βαλω και το νερο ; ----------------------------------------------------------------------------------- Β. Απο ψαρια : 1. Σκαλαρια , ροδοστομους , Ραμιρεζι , 2. Σκαλαρια , ροδοστομους , αρλεκινους , μια αλλη νανοκιχλιδα αμερικης 3._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ (προτασεις; ) ----------------------------------------------------------------------------------- Γ. Απο φυτα : (μπορω να βαλω καποια απο τα παρακατω ... ) 1.Βαλισνερια Αμερικανα 2.Εχινοδορο 3.Κρυπτοκορινη 4.Ντοματια 5.Μοςς 6.Ανουμπια ----------------------------------------------------------------------------------- τελος ------------------------- Λοιπον πειτε μου αν ο παρακατω συνδιασμος ειναι σωστος . 8 σκαλαρια ή 6 , και ενα κοπαδι Ραμιρεζι?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Roussaks : 01-10-10 στις 12:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι κοπαδι. Ενα ή δει ζευγαρια ειναι καλα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy co2 σωστα ειναι? | giannisqq | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 10-02-10 21:26 |
ειναι σωστα? | mpampi19 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 01-02-10 18:25 |
Εστωσε το ενυδρειο μου. Σωστα?? | thanasis76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 15-11-07 18:05 |
Κυκλοφορητης... Δουλεύει σωστα; | qstavrosq | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-01-05 04:48 |
βραχος αλλα σωστα τοποθετιμενος.... | Vasilis | Θαλάσσια Βιολογία | 0 | 26-07-04 20:12 |