|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο φιλε μου.
Θα τα πας περιφημα. Συνεχισε να διαβαζεις αρθρα για το ενυδρειο. Το παν ειναι καθαρο νερο και καλη τροφη. Προσοχη οσο ειναι νεο το ενυδρειο. Αλλαγουλες νερου και μετρημενο ταισμα. Μπορεις να βαλεις δυο golden apllesnail αν θες λιγο αργοτερα (θα σου τα κανω δωρακι αν θες) Απεφυγε να βαλεις αλλο ζωντανο μεχρι να διαβασεις και να καταλαβεις τις συμβατοτητες μεταξυ των ψαριων. Δεν σε φοβαμαι καθολου, θα τα πας μια χαρα. Καλη συνεχεια
|
||||
|
||||
![]()
καλο ξεκινημα και απο μενα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Το 1ο φυτό μου μοιάζει με κρυπτοκορίνα, το 2ο με εχινόδωρο και το 3ο είναι σίγουρα ανούμπια και μάλιστα ανθισμένη.
![]() Αν κάνω λάθος, ζητώ από τώρα συγνώμη και περιμένω τις διορθώσεις των μποστανάδων. Μπράβο σου πάντως, είσαι μεθοδικός και υπομονετικός και το ενυδρείο σου έχει καλές προοπτικές. |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά ειναι 8 ώρες φωτοπερίοδος.
Γενική παρατήρηση : ΜΗΝ εμπιστεύεσε τους πωλητες στα πετ σοπ. Τις περισσότερες φορές δε γνωρίζουν πολλά πράγμματα και δεν ενδιαφέρονται να μάθουν. Για τα φυτά σου : Το 1ο φυτό δε γνωρίζω τι είναι. Το 2ο φυτό μάλλον είναι δράκενα (Dracaena sanderiana). Ακατάλληλο για ενυδρείο αφού μετά από λίγο καιρό θα χαλάσει. Το 3ο ότι είπε ο bokostas.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλησπερα παιδια ανεβασα δυο φοτο παλι απο φυτο για να παρω γνωμες αν ξερετε τι ειδος ειναι!? Οποιος ξερη κατι ας πει την γνωμη του... Ευχαριστω εκ των πρωτερων
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κατα τα άλλα καλή επιτυχία. Φαίνεται οτι έχεις όρεξη να μάθεις και να μη βασανίσεις τα ζωάκια με πειραματισμούς. EDIT : Το βρηκα τελικά. Λέγεται συγκόνιο : http://www.parisis-plants.gr/esoteri...syngonium.html ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ξεκινημα. | thgparas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 13 | 04-06-09 12:23 |
ΞΕΚΙΝΗΜΑ | nik0s7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 04-12-07 17:52 |
Νεο Ξεκινημα | Isidoros | Δίσκοι | 18 | 27-09-07 23:09 |
Νεο Ξεκινημα | nautilus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 27-12-05 09:59 |
ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ | nelly | Χρυσόψαρα | 1 | 04-10-04 07:33 |