|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
νιτροδη και νιτρικα λογικο να εχεις αναιβασμενα αφου ταιζεις κυμαδες αμα ταιζεις κιμα που δε κανει αλλα λεμε αν κανε αμεσως αλλαγη νερου κανε αλλαγες νερου καθε 2 μερες μηπος καθαρισες προσφατα το φιλτρο ? αν ναι πως ? στο θεμα με το χαλικι και το υποστρομα δε καταλαβα τη ρωτας
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οχι δεν το καθαρισα αλλα ετσι κι αλλιως σε 3 μερες ειναι η ωρα του λεω αν χρησιμοποιησω σκουπα βυθου δεν θα μου ρουφιξει το υποστρωμα που ειναι χωμα? |
|
||||
|
||||
![]()
συφοναρισετο απο ψηλα
![]() κανε αλλαγη νερου και μη πηραξεις το φιλτρο καθολου πανε παρε τεστ
|
||||
|
||||
![]()
Παρακολουθώ τη συζήτηση με ενδιαφέρον...
Φίλε Gladiator, πρέπει οπωσδήποτε να προμηθευτείς τεστ για αμμωνία, νιτρώδη και νιτρικά (εγώ συνιστώ και φωσφορικά) για να ξέρεις σε τι κατάσταση είναι το νερό σου. Επίσης, ρώτα τον άνθρωπο που σου έκανε το τεστ να σου πει το ακριβές νούμερο της μέτρησης, γιατί όπως σου είπαν και παραπάνω τα "μαλακό" "μέτριο" κλπ είναι σχετικά. Επίσης υπάρχουν 2 διαφορετικές σκληρότητες, ΚΗ, και GH - ρώτα ποιά σου μέτρησε. Τα υπομνήματα που σου είπαν θα λύσουν πάρα πάρα πολλές από τις απορίες σου, και γράφτηκαν με στόχο ακριβώς άτομα σαν εσένα που ξεκινάνε στο χόμπυ. Αν τα διαβάσεις, και θα πληροφορηθής πολλά (που αρκετά μπορεί να μην ξέρεις ότι τα χρειάζεσαι), και θα είσαι πολύ πιο αποτελεσματικός στις ερωτήσεις που ρωτάς από κει και μετά. Α, και επειδή δεν μπορούσα να αντισταθώ: 1) κιμά(ς) = κρέας αλεσμένο στη μηχανή 2) κύμα = Κύμα ονομάζεται μια διαταραχή που μεταδίδεται στο χώρο και το χρόνο. Ο όρος Κύμα (από το αρχαίο ελληνικό ρήμα "κύω" = φουσκώνομαι) 3)κυμα (χωρίς τόνο)=??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ποπο aquaman τι θα λες για τα δικα μου ορθογραφικα......
παντως φιλε gladiator Κατα την γνωμη μου ο Κίμας ειναι μεγαλο λαθος..... ειδικα οταν δεν εχεις τεστ ειναι καταστροφικο πειραμα. κανε μια αναζητηση στα φορουμ για τις αποριες σου και θα δεις οτι αυτα που σου λενε τα παιδια εχουν ξανα συζητηθει χιλιαδες φορες και οι λυσεις ειναι παντα οι ιδιες α) κανεις τεστ β) βρισκεις τι τιμες ειναι εκτος γ) βρισκεις τον λογο που ειναι εκτος και το διορθωνεις δ) ξανα μετρας ε) κανεις αλλαγες νερου για να εχει σταθερες τιμες εκει που θελεις |
|
||||
|
||||
![]()
το σκαλαρι μου το ενα κυνηγα το αλλο
και το τσιμπαει γτ? |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι μπορει να ειναι και τα 2 αρσενικα...
Γιατι μπορει να ειναι ζευγαρι αλλα η θηλυκια να μην θελει τρελιτσες... Γιατι ακομα μπορει να ειναι και 2 θηλυκα που δεν συμπαθιουντε... Πολλα μπορει...Γι αυτο και σου εχω προτεινει να τα βαλεις κοπαδι ωστε να προκυψουν ιεραρχιες και ζευγαρια.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειο γλυκου νερου | Gladiator | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 05-09-10 22:57 |
Αμμος Θαλασσης σε ενυδρειο γλυκου νερου | Baggelis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 18-04-10 21:33 |
reef διακοσμηση σε ενυδρειο γλυκου νερου | chris@ | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 14-04-09 14:57 |
χρηση αντιφωσφορου σε ενυδρειο γλυκου νερου | orck | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 06-11-08 07:22 |
πετρες για ενυδρειο γλυκου νερου; | johnpecn` | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 10-08-08 14:16 |