|
|
||||
|
||||
![]()
οχι μαλλον δεν μπορεις πια....
Τι ταιζεις ? |
|
|||
|
|||
![]()
τι να το κάνω; απο τισ φωτογραφίες αναγνωρίζεις αυτη την ασθενεια; έχει εδω και 1,5 μήνα που έχω χάσει έτσι άλλα 3 ψάρια. Απο τι προερχετε αυτή η ασθένεια; Όλα αν θυμάμαι καλά είχαν φουσκομένη κοιλιά. Παίζει να έχει μολυνθεί το νερό; Τα ταιζω την τροφή στην φωτο
|
|
|||
|
|||
![]()
μόλις παρατήρισα ότι του έχει πεταχτεί και το ενα μάτι έξω και είναι γύρω γύρω κόκκινο. επισεις κολυμπισε για λίγο και πήγε σε άλλο σημείο τώρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Χμμ tetramin δηλαδη...... πολλες πρωτεινες......
Προτιμησε απο εδω και περα τροφη απο spiroulina και μονο 1 ή 2 φορες την εβδομαδα max την συγκεκριμενη........ |
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδια απο που μπορώ να μάθω για αυτό το σημάδι που έχει πάνω απο το στόμα που οφήλετε; όλα όσα ψόφησαν είχαν μαύρα στίγματα πάνω τους και αυτό. Λέτε να φταίει η τροφή; Μου κάνει εντύπωση πώς γίνετε να γεννάνε (έχω 3 γέννες αυτη την στιγμή) που σημαίνει πως οι συνθήκες είναι καλές, όλα να φαίνονται σωστά στα τεστ του νερού, 0,0,10 και να χάνω ψάρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
ολα labido ηταν ?
|
|
|||
|
|||
![]()
μαζί με αυτο που χαροπαλεύει τα 3 απο τα 4 labido
------------------------- και όλα ενήλικα, τα μικρούλια επιβιώνουν όλα, καθώς και κάποια που είχα πάρει στην αρχή που τώρα εχουν χηλομεγαλώσει είναι μια χαρα, full δραστήρια. Φοβάμαι γιατί εκτός αυτό είναι ακόμα ένα που έχει μαύρα σημάδια και το βλέπω ότι εαν δεν βρώ την αίτια που προκαλεί το πρόβλημα οτι σε καμια εβδομάδα πάλι θα έχω ψώφιο ψάρι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη valantis315 : 06-09-10 στις 20:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχιν αλλαξε τροφή.... Οταν ψοφισει βγαλε μερικες καλες κοντινες φωτογραφιες.....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αφού δεν θα το κάνω θαλασσινο... θα το κάνω γλυκό! | crywolf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-01-10 23:38 |
Guppy άρρωστο- ετοιμοθάνατο? | erling | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 22-02-08 22:51 |
Labido υβριδιο | GeFior | Malawi | 25 | 12-07-07 15:14 |
¨Αρρωστο(ετοιμοθάνατο???) παπαγαλόψαρο | GIWRGOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 28-06-07 09:33 |
gurami νεκρό - betta splender ετοιμοθάνατο | gkagad | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 22-08-04 14:46 |