|
|
|||
|
|||
![]()
μαλλον τα ψαρια αν και τα εχω αρκετο καιρο και δεν θα το θελα, αλλα προτιμω τα φυτα. Μια ερωτηση ακομα. η τροφη αυτη μπαινει συμπληρωματικα με την κανονικη ή μονη της?
|
|
|||
|
|||
![]()
Όπως θελεις. Εγω κάνω ένα ταισμα να 3 μέρες με σπιρουλίνα δηλαδή 1 στα 6 ταίσματα.
|
|
|||
|
|||
![]()
οπως καταλαβες ειμαι πιο αρχαριος απο τους αρχαριους. μετρησεις δεν εχω ξεκινησει να κανω, αλλα πρεπει να το παρω αποφαση γιατι αλλιως ουτε εσεις θα καταλαβαινετε ποιο ειναι το προβλημα για να βοηθατε. ευχαριστω παντως για ολη τη βοηθεια. το ενυδρευιο εχει τα δυο ΄΄χορτοφαγα΄΄ τρια rainbow tetra κι ένα αλγοψαρο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αλγόψαρο = Pleco η SAE (Siamese Algae Eater)?
η μήπως εννοείς αλογόψαρο ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το δευτερο
------------------------- οχι αλογοψαρο ------------------------- οχι αλογοψαρο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos2380 : 03-09-10 στις 15:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Τα rainbow tetras τρώνε και φυτάκια να το ξέρεις:
Adult rainbow tetras should be kept in schools of six or more of their own kind. Omnivorous, like many of the tetra species, the rainbow will eat a standard diet of flake food, supplemented with feedings of freeze-dried foods and live brine shrimp. Rainbow tetras also enjoy an occasional munch on aquarium plants. Πάντως έχεις κοπαδόψαρα στο ενυδρείο σου και τα έχεις σε μικρές ποσότητες η και μόνα τους, και αυτο δεν μπορεί να είναι καλο γιατι τους δημιουργεί ανασφάλεια (κι ομως έχουν κι αυτα ψυχολογικά προβλήματα!!!!) και ακανόνιστη/αγχωδη συμπεριφορά. Έτσι απλά να το ξέρεις... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σκεφτομαι να βαλω παραπανω αλλα φοβαμαι για τα φυτα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τρωνε τα apple snails φυτα?? | kifinas | Σαλιγκάρια | 10 | 19-03-10 09:29 |
ψαρια που τρωνε αλγη κ οχι φυτα? | antonis t83 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 29-06-08 19:33 |
SAE Γιατι δε τρωνε πια την αλγη? | georgesa | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 07-04-06 21:56 |
αλατι και φυτα... | Πάνος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 1 | 17-02-06 01:59 |
Tα χρυσοψαρα τρωνε τα φυτα? | vassilios | Χρυσόψαρα | 4 | 14-10-05 13:51 |