|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και Οχι κοπαδοψαρα που κανουν και γεννες και εχει πλακα στην αρχη
Ξιφοφοροι Γκαπι Ενντλερς γκαπι και εντλερς οχι μαζι γιατι κανουν παιδια τα οποια δεν θα τα περνει κανενας |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω διαβασει πως η τυρφη ριχνει το ph και την σκληροτητα του νερου.Πως χρησιμοποιειται το συγκεκριμενο υλικο;Το βαζουμε στο φιλτρο;Τελικα θα βαλω cpd ποια ειναι η σωστη αναλογια για αυτα τα λιτρα και για το φιλτρο που ανεφερα παραπανω;Ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις ένα φίλτρο εξωτερικό με βιολογικά υλικά. Θα έβαζα το EHEIM 2213.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι παραπανω εχουν τα cpd απο τα guppy που εχεις δλδ? Το 2213 δεν φτανει για 120 λιτρα με "αξιωσεις". Ιδιως αν θελεις να βαλεις και εξτρα υλικα (πχ κατι για τυρφη διαβασα)
|
||||
|
||||
![]()
η τυρφη θα σου βγει ακριβη σε βαθος χρονου αν θελεις να μαλακωσεις το νερο πας σε Α/Ο
Cpd στην αρχη να βαλεις 6 και μετα βλεπεις αφου φυσικα εχεις στρωσει φιλτρο εαν θελεις πιο μετα βαζεις και ενα εξωτερικο φιλτρο και βαζεις και πιο πολλα ψαρακια |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όσο για την Α/Ο το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Γι αυτό αν ξέρετε που θα βρώ σχετικά φτηνά, θα με βοηθήσετε πολύ. |
|
||||
|
||||
![]()
6 CPD σε 120 λίτρα θα είναι σαν να μην έχεις ψάρια μέσα αφού τα CPD εκτός από μικρόσωμα δεν φημίζονται για την κινητικότητα τους.
Δες και για iriatherina werneri. Για τα παραπάνω ψαράκια θα χρειαστείς φυτεμένο με αρκετή μος μέσα. Με τι τεστ έβγαλες 25 GH?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω προτίμηση προς τα cpd, απλα το σκεφτηκα ως μια απο τις επιλογές.
Και το ψαράκι που μου προτείνεις είναι πανέμορφο (και απ οτι διαβάζω στο aquarium wiki αρκετά εύκολο. Το τεστ που χρησιμοποίησα είναι της sera, αλλα ήταν πριν απο πολύ καιρό. Θα το ξανακάνω σήμερα και θα κάνω edit να σας πω. Edit: Αυτή τη φορά δε μπόρεσα καν να το μετρήσω. 30 σταγόνες έριξα και δεν άλλαξε χρώμα. Μήπως αυτό το τεστ δεν είναι καλό; |
|
||||
|
||||
![]()
Τα γκαπι ποσα σε τι ενυδριεο τα εχεις και τι αλλο εχει μεσα?
|
||||
|
||||
![]()
Έχω 10 ενηλικα γκαπάκια (2 αρσενικά- 8 θηλυκά) και μερικά μωρα σε ενυδρείο 80 λίτρων μόνα τους
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το 1ο μου ενυδρείο - Aquatlantis 120 Lit | Thrillos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 13-11-09 14:14 |
My malawi tank /120l | manousos | Malawi | 8 | 10-09-08 21:55 |
Εξοπλισμός ενυδρίου 120L απο water inn | crazyio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 04-04-06 14:07 |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου 120L | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 02-03-06 12:04 |