|
|
||||
|
||||
![]()
αααα ωραια! Τελικα φαινεται ευκολη υποθεση!!
Με την αμμο να δω τι θα κανω. Αν την αλλαξω ολη αποτομα φοβαμαι πως θα διαταραχτουν τα βακτηρια που ζουν στο χαλικι και θα ανεβει η αμμωνια. Σκεφτομαι να αλλαξω τον πυθμενα σιγα σιγα για να προλαβουν τα βακτηρια να στησουν αποικια στην καινουρια αμμο. Ή μηπως να την εβαζα σε μια λεκανη και το νερο που αλλαζω να το βαζω εκει και μετα απο κανενα μηνα να αλλαξω ολη την αμμο στο ενυδρειο;
|
||||
|
||||
![]()
anubias barteri var nana
ceratophyllum demersum foxtail egeria densa με ημιφωτισμό ήλιου (όχι άμεση έκθεση!!!!!! απλά να το φωτίζει το δωμάτιο ήλιος αρκετός) και με φώτα δωματίου, λίπανση 2 φορές την εβδομάδα με seachem flourish και είσαι οκ... όσο αυτό που ρώτησες αν αρέσουν στα χρυσόψαρα τα φυτά, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι τα ερωτεύονται!!! ![]() αν θες περισσότερα λίτρα πας για ριο 125
|
||||
|
||||
![]()
λιπασμα εγω λεω να μην βαλζεις.
αργοτερα βλεπεις και κανεις οσο για το υποστρωμα θα σου ελεγα αλλαγη ολο μια και εξω |
|
||||
|
||||
![]()
Eίναι εύκολα φυτά οι αννούμπιες, οπότε συμφωνώ σε όλα με την πιο πάνω επισήμανση.
|
||||
|
||||
![]()
παιδια να κανω μια ερωτηση γιατι θα μου αρεσε και εμενα παρα πολυ..Γινετε να βαλουμε γαριδες με χρυσοψαρα..??Δεν θα γινουν μεζες για το χρυψαρα οι γαριδες..??
|
|
||||
|
||||
![]()
????
|
|
||||
|
||||
![]()
η δικια μου μια χαρα ειναι. Δεν την ενοχλει καθολου το χρυσοψαρο! Βεβαια εχω java moss ωστε να μπορει να κρυβεται και να νιωθει ασφαλεια. Την βλεπω πολλες φορες να κανει βολτες στο ενυδρειο και να ψαχνει για τροφη και το χρυσοψαρο να την αγνοει επιδεικτικα. Δεν ηθελα να την δωσω γιατι την εχω γυρω στα 5 χρονια
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στην κατηγορία χρυσόψαρα>χρυσόψαρα.Ευχαριστώ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για διακόσμηση | AXEL | Malawi | 10 | 22-08-07 09:53 |
Διακόσμηση | hotgates | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 04-08-07 19:23 |
Διακόσμηση | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 29-11-06 20:35 |
Διακόσμηση βυθού | Nassos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 22-08-06 12:11 |
Διακόσμηση-Ξύλα | koko | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 25-06-04 18:03 |