|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μικρες ειναι αυτες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σου ωραίο το έχεις κάνει και καθαρό όπως μου αρέσει.Με τους δίσκους ισως αργότερα αν προκύψει κάποιο ζευγάρι να αναγκαστείς να δώσεις τον ένα.απο ψάρια έχεις τίποτε άλλο μέσα;
|
|
||||
|
||||
![]()
ΟΜΟΡΦΟ
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωχ μερικές ήθελα να γράψω, οχι μικρές... sorry
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Βιολογικό έχω 3 λίτρα siporax, να βάλω κι άλλο? |
|
||||
|
||||
![]()
σε 300 εχω 12 λιτρα βιολογικα
οι δισκοι ειναι βρωμιαριδες αλλαγες καθε μερα το πολυ καθε 2 ποσα εκ ειναι τα ψαρια ?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
εχει γιαυτο βαζουμε πολυ
αν θες να μην εχεις προβληματα πεχα κατω του 5 αφου την εχεις την οσμοσι μη κολλας ταιζε 4-5 φορες τη μερα και αμα περασουν τα 12 καντο 3 και αλαγες φουλ και αμα θεσ να με ακουσεις βαλε στο προγραμα ενα 600 700 λιτρα και βαλε μεσα καμια 15 ρια να δεις πως ειναι οι δισκοι γιατι με 3 δε θα το δεις ποτε αν δε κρυβοντε απο τωρα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εννοούσα το ph. Ζητάνε πιο όξινο νερό. Με τη θερμοκρασία είσαι καλύτερα...
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτησω κάτι τους φίλους που έχουν δίσκους και αλλάζουν νερό πολύ συχνα, δηλαδή κάθε 1 ή 2 μέρες, όταν φεύγουν διακοπές, ας πούμε μία βδομάδα όχι περισσότερο, τι κάνουν? Αν δεν γίνουν αλλαγές, βλέπετε κάτι στα ψάρια που μετά χρειάζεται ειδική διαδικασία ή οτιδήποτε?
Το ρωτάω γιατι τέλος Σεπτεμβρίου θα φύγω μια βδομάδα και προβληματίζομαι από τώρα... (ταιστρα εχω... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δε παθενουν τιποτα αλλα
για να μεγαλοσουν σωστα θελουν μηδενικα νιτρικα στο νερο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου πολύ όμορφο το ενυδρείο σου, αλλά IMHO το προηγούμενο setup μου άρεσε καλύτερα.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εδώ και το δικό μου | gantalf | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 6 | 06-03-09 22:29 |
να και τα δικά μου... | aristomenis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 29-05-08 09:22 |
Να και το δικό μου.... | LEON13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 01-08-07 22:37 |
Να και τα δικά μου | malevizos | Φωτογραφίες μελών | 3 | 14-04-07 13:11 |
Να και το δικό μου... | caverman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-07-06 08:09 |