|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι Κωστα..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα σας δώ τον Οκτώβριο, αν και μου λείψατε!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πρωτα ο Θεος κ γω θα είμαι ... απλα το είπα γιατι πολλά συμβαινουν σε 15 μερες..
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλά, συμβιβαζόμαστε και με φωτό, αρκεί να είναι μικρό το μπικίνι.
![]() Εσύ δεν δικαιούσαι άλλες διακοπές, από τον Μάϊο κολυμπάς, νισάφι πιά. ![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα είμαι κι εγώ εκτός απροόπτου
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ πιθανόν και εγώ..
Αν καταφέρω να ξυπνήσω γιατι θα είμαι σε γλέντι το προηγούμενο βράδυ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ μέσα!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα δώσω και εγώ το παρόν!
|
||||
|
||||
![]()
Είπα να μην έρθω....
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩ!!!! ![]() ![]() ![]() Πέφτει το επίπεδο της... "ψαροκουβεντίνης" στο αίμα και μετά γίνομαι επικίνδυνος... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
gkampanis
bokostas christsos aquaman zipo Alex_Salonica posidwnas repanas6 Thrillos panos1972 Εγώ το ξανασκέφτομαι αφού θα έρθει κι ο Πάνος... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω δεν θα ερθω εχω τον Γαμο μου
lol Λες να ερθω για λιγο.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Welcome to the club.Αντε και η ωρα η καλη... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
thx Γιαννη
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Η ώρα η καλή, να ζήσετε αγαπημένοι και πάντα ευτυχισμένοι, όπως είστε τώρα. ![]() ΥΓ: Καλύτερα να σας πετάνε substrat pro, έχει μεγαλύτερη επιφάνεια από το ρύζι. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
διαλογος οταν θα παει ο παπας να βαλει την μικρη στην κολυμπιθρα: Kingrim: νομιζω οτι το το ενα μωρο θελει το λιγοτερο 200λιτρα παπας: ![]() kingrim: Για πες μου πατερ το φιλτρο πως το εστρωσες Nh3/Nh4 Ph No2 No3 παπας: ![]() ![]() ![]() .......................... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
29 κατασκευαστές ενυδρείων συμφωνουν μεταξύ τους: Τουλάχιστον 2 Θεσσαλονικεις έχουν υποστεί βλάβη σοβαρή στον εγκέφαλο απο την ενασχόλησή τους με αυτά!
Λετε να υπάρχουν κι άλλοι??? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!! Θα πέσω από την καρέκλα!!!!! Γεροί και δυνατοί όλοι σας!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γιαννάκη η ώρα η καλή....αν και έχεις χρόνο μέχρι την άλλη Κυριακή...... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Thx σε ολους σας
|
|
||||
|
||||
![]()
Σου ευχομαι βιον χωρις ΝΗ3/4 .... Με καθε χαρα και ευτυχια....
![]() ![]() ![]() ![]()
Ο θεος ειναι χομπιστας... Και εμεις Το καλυτερο του ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! (gkampanis 1-9-09 22:00) ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kingrim, σου εύχομαι πάντα να είσαι ευτυχισμένος ! (αφού το αποφάσισες
![]() Άντε να μαζευόμαστε οι υπόλοιποι ![]() (και κανονίστε τους γάμους/βαπτίσια κλπ σας όποια άλλη μέρα πλην της πρώτης Κυριακής κάθε μήνα)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν και είναι ακόμα νωρίς, θα προσπαθήσσω να έρθω και εγώ. Έχω πάρα πολύ καιρό να σας δω !!!
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
thx ρε παιδια
|
|
|||
|
|||
![]()
gkampanis
bokostas christsos aquaman zipo Alex_Salonica posidwnas repanas6 Thrillos panos1972 lion theodor72 |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ηθελα πολυ να ερθω και εγω.... αλλα δυστυχως.. με εχει φαει η εγκυμοσυνη
![]() Σε 1-2 μηνες γενναω θα προσπαθησω να ερθω στην επομενη ( γιατι που να τα αφησεις 3 νεογεννητα μωρα?) και την νταντα ( που δεν τις εμπιστευομαι και δνε εχω καλεσει ποτε ουτε στα προηγουμενα μου παιδια) (2) οσο και να την πληρωσεις δεν θα κατσει να κανει μπεϊμπι σιτινγκ σε ενα 2χρονο και 3 νεογεννητα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερααααα!!!!!!! Παλι το απουσιολογιο πηρες????????????
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |