|
Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 Διαγωνισμός Φυτεμένων και Βιοτοπικών Ενυδρείων. |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα παρετε μερος στον διαγωνισμο aquascaping 2010 του GAB ; | |||
Ναι. Θα παρω σιγουρα μερος ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
45 | 29,03% |
Ισως παρω μερος. Το σκεφτομαι ακομα. |
68 | 43,87% |
Μαλλον οχι. Φοβαμαι/ντρεπομαι. |
25 | 16,13% |
Σιγουρα οχι. Δεν με ενδιαφερει το θεμα. |
17 | 10,97% |
Ψήφισαν: 155. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και εγω θα παρω μερος,την κυριακη εκανα το νεο στησιμο.πιστευω να ειναι ετοιμο για το διαγωνισμο
|
|
||||
|
||||
![]()
Τοσο καιρο το θελαμε και τωρα να μην δηλωσουμε συμμετοχη ......
Μεσα με φυτεμενο και νεο Vivarium ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η συμμετοχή μου εστάλει με το τελευταίο ενυδρείο που είχα λίγο πριν μετακομίσω.Ελπίζω να προλάβω να στείλω και το μικρό που φύτεψα μόλις χθες και αν όλα πάνε καλά θα γίνει αρκετα καλό (Θέλω να πιστεύω,αυτό δεν ξερω αν το θέλει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι θα παρω και γω σιγουρα μερος....μολις ερθουν οι νεοι κατοικοι του ενυδρειο θα ολοκληρωθει και η συμμετοχη...
|
|
||||
|
||||
![]()
Προβλεπω ο διαγωνισμος με τοσες συμμετοχες να ειναι εξαιρετικος!!!
Μεσα και εγω και με φυτεμενο νανο και βιοτοπικο!
|
||||
|
||||
![]()
αντε παιδια παμε ΓΕΡΑ
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα και απο εμενα!!
και εγω αμα προλαβω να στησω το ολοκαινουριο μου ενυδριο aquarium atlantis 50 θα δηλωσω συμμετοχη! με το ηδη υπαρχων δεν λεει, θελει πολλες προσθηκες, οποτε καλυτερα το καινουριο!!!! ![]() ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαγωνισμος Aquascaping του GAB/ σχολια- αποριες | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 50 | 08-10-12 23:22 |
Ανακοινωση: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING -GAB 2010 | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 1 | 03-11-10 02:49 |
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 55 | 05-03-09 16:08 |
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING | ΠΣΦΕ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 16-07-08 08:29 |
Διαγωνισμος: AGA Aquascaping Contest | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 39 | 15-11-05 21:53 |