|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η.........
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για τα καλα σας λογια
μια και εχουμε ολοι ιδιαιτερη αγαπη στις νυμφαιες μερικες φωτο ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() ------------------------- Απο Αυριο ξεκιναω παρουσιαση με τις καλες μου φωτο μια γευση δινω αμεσως αν καποιος θελει του στελνω τις πρωτοτυπες φωτο με υψηλη αναλυση αυτην την αφιερωνω στο φορουμ και ειναι η αγαπημενη μου ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη themosb : 19-08-10 στις 22:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Διακρίνω χαλίκι στην φωτογραφία με τα νούφαρα που είναι βέβαιων ότι σε λίγο καιρό δεν θα μπορείς να καθαρίσεις τον πάτο. Θα σου πρότεινα να το αφαίρεσης.
Ο φωτισμός κάτω από το νούφαρο είναι όνειρο!!!!!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ο πατος θα θελει σε λιγο καθαρισμα? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φοβερη η λιμνη σου φιλε μου!!!!!!!!
Η πιο ομορφη λιμνη (αυτου του ειδους) με διαφορα μαλιστα που εχω δει!!!!!!! Τα θερμα μου συγχαρητηρια!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Η λίμνη σου είναι πάρα πολύ όμορφη!!!
Συγχαρητήρια σε έσενα και στους "βοηθούς" σου!!! Φαντάζομαι ότι και ο μικρός Spiderman έβαλε το χεράκι του, φαίνονται τα φτιάρια του σε κάποια φωτογραφία!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πρεπει να βγει ολο!
|
|
|||
|
|||
![]()
ΤΕΛΕΙΟ
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιτελους ξεκινησα! | gramm.n | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 27-05-09 08:06 |
λιμνη με παπιες | σταυρος γ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 08-08-08 07:08 |
μετα απο σκεψη..κατεληξα!(περιπου..) | jkaram | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 02-03-07 23:34 |
ξεκινησα θεραπεια με χαλκο και... | chrisstam | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 13 | 02-08-05 23:49 |