|
|
||||
|
||||
![]()
κυριοι εγω παντως θα επιμεινω οτι η αεραντλια εναι χρησιμη βοηθαει στην καλυτερη διαβιωση ψαριων και βακτηριων ριχνει την θερμοκρασια και τελος υπαρχει καλυτερη κυκλοφορια των υδατων ..το μονο αρνητικο εναι ισως σε αυτους που θελουν και φυτα..δεν ειναι και το καλυτερο να πεφτει το οξυγωνο επανω στο φυτο.. για καποιον που δεν εχει πολλα και δυσκολα φυτα το οξυγονο μοναχα καλο του κανει..
![]() εχω χασει ψαρια και φταιει η απουσια του οξυγονου μεσα στο νερο καλοκαιρι με 30 βαθμους στο ενυδρειο χωρις αεραντλια εναι θανατος για τα ψαρια..αυτα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και εγω πιστευω οτι ειδικα στα μικρα ενυδρεια και ιδιεταιρα το καλοκαιρι επιβαλεται η χρηση της
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το αναφερω απλα για να μη σπευσουν να παρουν ολοι αεραντλιες τωρα το καλοκαιρι απο φοβο μη χασουν τα ψαρια τους. μπορει καποιες φορες να βοηθα..αλλα δεν ανηκει στον απαραιτητο εξοπλισμο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Diy Co2 & Αεραντλία ???? | stratosss | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 05-05-10 19:28 |
Αεραντλία !!! | pagos4 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-04-10 14:17 |
Αεραντλία! | Perazzi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 15-01-09 03:03 |
Αεραντλία;;; | Moutralewn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 21-11-07 15:57 |
αεραντλία | liana | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 18-07-07 17:23 |