|
|
|||
|
|||
![]()
Για να δεις αν ανεβαζει τις σκληροτητες κατι απο το ενυδρειο κανε μια μετρηση στο νερο του δυκτιου.
Τα χαρτακια που εκανες τις μετρησεις μηπως ειναι ληγμενα η δε τα χρεισιμοποιεις ακριβως οπως λεει στις οδηγιες? Δε φημιζοντε και για την ακριβεια τους |
|
||||
|
||||
![]()
Ληγμένα δεν είναι δανικά ήτανε , για πείτε καποια αξιοπιστα...θα δοκιμάσω με νερό βρύσης και θα σας πω....
|
|
||||
|
||||
![]()
Αξιόπιστα είναι σίγουρα τα υγρά τεστ της API.
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδία δοκίμασα το νερό της βρύσης τα ίδια είναι ph περιπου 8 με 8,4
gh >21 kh 20 no3 10 no2 0.5 οπότε τι κάνω τώρα ??? τα φύτα θα έχουν πρόβλημα? και τι ψάρια θα μπορεσω να βάλω , τα neon θελουν χαμηλο ph σωστα? |
|
||||
|
||||
![]()
τα φυτα που θελουν μαλακο νερο δε θα πανε καλα....
αλλα υπαρχει πληθωρα φυτων και ψαριων που κανουν σε σκληρο νερο.
|
||||
|
||||
![]()
Τι ψάρια μου προτείνετε για τετοιες τιμές νερου, θέλω μικρά κοπαδάκια σαν τα νεον μα τα συγκεκριμένα δεν μπορω να τα βάλω σωστα ?
Δεν υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσω Α.ο γιατι το ενυδρείο βρίσκετε σε γραφείο ουτε να ετοιμάζω νερό σε βαρέλι εκτός και αν υπάρχει αλλος τρόπος , καπου διάβασα για τύρφη μέσα σε φίλτρο ισχύει κατι τέτοιο και άν ναι είναι ελεγχόμενη ? Απο χημικά ph down τα ξεχνάω? Απο φύτα θα μπουν αργής ανάπτυξης ,δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα με την σκληρότητα του νερού. |
|
||||
|
||||
![]()
μερικες ιδεες για σκληρο ή μετριο νερο
ζωοτοκα Celestial pearl danio Iriatherina werneri μελανοταινιες white cloud minnows Tateurndina occelicauda Dario dario
|
|