|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μαλλον εγω ειμαι αυτος !! ![]() ![]() ![]() Οντος χωρης δευτερη σκεψη , εμενα τα classic με ταλαιπωρησαν παρα μα παρα πολυ. Οντος στο βιντεο που εβαλε ο φιλος μπορεις να δεις ποσο βολικο και ευκολο ειναι, εχει ολα τα μπαστουνια ρυθμιζομενα αναλογα με το ενυδρειο σου. Και γω οταν το εβαλα ![]() ![]() Στο petcumulus το εχει σε καλη τιμη, εγω πατρα το πηρα 100, αλλα και 200 να χε αν ηξερα οτι ειναι τοσο απιστευτο φιλτρο θα τα εδηνα με κλειστα ματια. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μάλλον αυτό θα πάρω!
Το καλύτερο είναι σε χαραχτηριστικά! Ήμουν ανάμεσα στο EHEIM 2213 και 2215! Σας ευχαριστώ όλους! ------------------------- Sorry φίλε maikl! Δεν είχα δεί το μύνημα σου! Και το EHEIM 2224 πολύ καλό! Βασικά πολλά διαβάζω για την ποιότητα των eheim clasick οτι είναι κορυφαία και έχω προβληματιστεί σε σχέση με το ΕΧ 700! Αν και όποιο και να πάρω για τα λίτρα μου θα είναι πολύ καλό! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GIAN_NIKOLA : 14-08-10 στις 02:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy εξωτερικό φίλτρο... | theodoros | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 28-04-10 14:24 |
Φίλτρο εξωτερικό | aggelospap | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 22-12-09 18:15 |
Εξωτερικό Φίλτρο | Filotas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 31-03-08 17:29 |
CO2 και εξωτερικό φίλτρο | maxgr | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 10-07-06 09:33 |
DIY εξωτερικό φίλτρο | drakoulis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 124 | 23-06-06 23:06 |