|
|
|||
|
|||
![]()
Που ακριβώς χρειάζεται?
|
|
||||
|
||||
![]()
αν το ενυδρειο δεν ειναι φυτεμενο εγω πιστευω οτι ειναι πολυ καλο το φιλτρο να εχει μεσα ανθρακα για να μαζευει τα βλαβερα του νερου
εμενα τα δικα μου εχουν αλλα προσοχη καθε 15 μερες αλλαγη
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα βλαβερά που φοβάσαι πια είναι? |
|
||||
|
||||
![]()
το κανουν αυτο τα oscar αλλα απ οσο ξερω μονο σε οριμη ηλικια. το γιατι το κανουν ομως δεν το ξερω. δεν ειναι οτι πανε στην επιφανεια για οξυγονο. μπορει να ειναι και στο βυθο του ενυδρειου και να σηκωνουν το κεφαλι ψηλα, σουζα ας πουμε. καμια φορα μπορει να το δεις να ειναι και τελειως κατακορυφα. η αποψη μου ειναι πως λογο της εντονης περιεργειας που εχουν προς το χωρο και το περιβαλλον χαζευουν γυρω γυρω με καθε δυνατο τροπο. μπορει να λεω και βλακειες δεν ξερω αλλα ειχα oscar και το εκαναν αυτο αρκετα.
|
||||
|
||||
![]()
τα χερακια μου οταν τα βουταω μεσα
![]() ειναι εξοδο δεν αντιλεγω αλλα αμα τα εχεις το βαζεις
|
||||
|
||||
![]()
Τραβαει και ταννινες και χουμικα ομως (πχ της τυρφης, των ξυλων), οπως και λιπασματα (για τα φυτα).
|
|||
|
|||
![]()
aber ευχαριστω,ηταν η πιο ρεαλιστικη απαντηση
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
περίεργο πλάσμα | mitsos85 | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 4 | 20-03-08 09:15 |
Ένα περίεργο ον | PascM | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 7 | 05-03-08 19:05 |
Περίεργο | hotgates | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 06-08-07 10:04 |
κάτι περίεργο? | dim | Bettas | 3 | 01-08-05 02:07 |
κάτι περίεργο | dim | Ζωοτόκα | 3 | 28-03-05 15:01 |