|
||||
|
||||
παιδιά για να μην ανοίγω καινούριο post θα ρωτήσω εδώ...
εχω περισευμα 3 τροφές και δεν ξέρω αν κάνουν για τα ψαράκια μου... (Stappersi) είιναι: α) TetraMin Granules (Tetra) β) Cichlids sticks (Sera) γ) Vipagran (Sera) |
|
|||
|
|||
Μια χαρα κανουν εκτος αν ειναι το μεγαλο μεγεθος και δεν χωρανε στα στοματα, οποτε, γουδακι...
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
γιατι στα συστατικά τους γράφουν μόνο φυτικές τροφές και η μόνη πρωτεϊνη που γράφει είναι γεύμα γαρίδας |
|
|||
|
|||
Μονο αυτες θα δινεις?
|
|
||||
|
||||
όχι.. δεν τις δίνω αυτές καθόλου
απλά επειδή μου έχουν μείνει έλεγα μήπως κάνουν για να τους δίνω και απο αυτές? |
|
|||
|
|||
Ναι κανουν για να δινεις ΚΑΙ απο αυτες!
|
|
||||
|
||||
ευχαριστω....
και κάτι ακόμα... πήρα κάτι κατεψηγμένα krill αλλα είναι πολύ μεγάλα... και δεν βλέπω να τα πολυ τρώνε... φαντάζομαι πως κάνει να τα ταίζω krill?? |
|
|||
|
|||
Βεβαιως, τα γαριδοειδη ειναι η κυρια τροφη τους (αρκει να χωρανε στο στομα τους)!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
(τα ψιλοκόβω...) |
|
|||
|
|||
Αν τα δεχονται που τα κοβεις, ναι, με καμμια παυση δυο τρεις μερες τη βδομαδα, και με συμπληρωμα των τροφων που προανεφερες.
Αν εχεις και γκρινταλ θα εισαι κομπλε! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
οπότε κάθε μέρα tanganyika flakes και για μίξη καθε μέρα με μια διαφορετική απο (krill, artemia) κατεψυγμένες TetraMin Granules (Tetra) Cichlids sticks (Sera) Vipagran (Sera) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SETUP απο την αρχη | gaitan_chris | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-11-08 13:15 |
Setup 180 Λιτρων | Tricky | Malawi | 25 | 28-11-07 17:53 |
setup νερου | kosa11 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 16-01-06 10:02 |
sxetika me to setup.. | inser | Malawi | 22 | 21-04-04 01:20 |