|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρά!
Ελπίζω να μην έχεις περιπέτειες και να πάνε όλα καλά αυτή την φορά! |
|
||||
|
||||
![]()
ευχάριστω όλους σας για την αισιοδοξία γιατί εγώ...
ψάρια θα μπούν το χειμώνα... έχω βρει στο πετσοπ κάτι μεγάλα κόμετ 12 εκ... η ομορφιά τους δεν περιγράφεται! συστήνετε να ξεκινήσω με μεγάλα ψάρια ή με μικρά;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Επειδή τα χρυσόψαρα λερώνουν πολύ, να μεγαλώνει και να ωριμάζει και η βιολογία του ενυδρείου μαζί τους Και επειδή έχει άλλη χαρά να μεγαλώνεις εσύ τα ψάρια.... |
|
||||
|
||||
![]()
το ξέρω το είχα ζήσει αυτό με το μακαρίτη το μαυρίκο
![]() μέσα σε τρείς μήνες συνεχούς φροντίδας είχε γίνει θηρίο και τον είχα πάρει μωρό... και πήγε για ένα ικκκκκκκ...........!!!! τέλος πάντων το ενυδρείο καθάρισα, έξυσα ΌΛΗ την άλγη και είναι -πεντακάθαρο- δεν έχει κίτρινο νερό και έβγαλα κανένα 2-3 καλά 6 σαλιγκάρια... καθάρισα λίγο την ανούμπια και ανακάλυψα κυανοβακτηρίδιο (έντονες πράσινες κηλίδες) στην άκρη ενός μεγάλου φύλλου (τί κάνουμε τώρα;; ![]() επίσης: καθάρισα το φίλτρο, έβαλα υαλοβάμβακα πρώτο στη σειρά και έτσι εξοικονόμησα χώρο για ένα ακόμα σφουγγάρι, άλλαξα το διοξείδιο και περιμένω παραγωγή (ξέχασα να πω πως δεν είναι ταμπλέτες είναι έτοιμο μείγμα ζάχαρη μαγιά και κάποια σκόνη σαν αλεύρι και κάνει τέλεια δουλεία...) έβαλα λίπασμα και έριξα τροφή... μετρήσεις δεν κάνω πιά μόνο ένα μήνα πριν μπούν τα ψάρια θα κάνω μπόλικες αλλαγές και θα παρακολουθώ τη χημική κατάσταση... νιτρικά ευτυχώς τα φροντίζει η θηριο-ετζερια και το φίλτρο με τόσο βιολογικό υλικό δεν πτοείται!! είναι καλά στρωμένο... ------------------------- λοιπόν για να ξέρουμε τι στο καλό θα γίνει με το φύτευμα, παρουσιάζω ένα παλιό σχέδιο: (Βοηθός ήταν η κυρία Αλεξάνδρα Κατσούρη) ![]() Η βαλισνέρια θα κάνει άκρη για να μπει ο εχινόδωρος. Φρόντισα να πάρω δύο τρείς πέτρες σκουρόχρωμες λείες που θα εφάπτονται στη ρίζα και πάνω τους θα δέσω ταξίφυλλο (τζαβα μος) και θα φωτίσει τον τόπο και θα κάνει ωραίο οπτικό αποτέλεσμα... άλλες προτάσεις;
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 07-08-10 στις 06:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το ψαρακι μονο απο ικ δε πηγε
τα χρυσοψαρα δε ζουν σε θαλασσινο νερο ξερεις μπολιασετο και βαλε ψαρακια οσο για την γηγαντεα θα σου ελεγα να προσεχεις τη φυτα βαζεις φτανει τα 2 μετρα υψος το συγκεκριμενο
|
||||
|
||||
![]()
το ξέρω πως γίνεται τόσο μεγάλη... γιατί να μπολιάσω το φίλτρο; μετά από την αλατίαση (2-3 μέρες μετά με τροφή) είχα κάνει μετρήσεις και τα αποτελέσματα:
ΝΗ3/ΝΗ4: 0 ΝΟ2: 0 ΝΟ3: 12.5 (μόνο τόσο έχει το νερό βρύσης)
|
||||
|
||||
![]()
δε ξερω αφου τα χρυσοψαρα δε ζουν σε θαλλασσινο νερο λεσ να ζουν τα βακτηριδια ?
φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το ενυδρείο μου με τις τελευταίες αλλαγές | CHRISTOS13 | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 4 | 23-07-10 11:53 |
Ενυδρείο χωρίς αλλαγές νερού | mitsos82 | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 18-11-09 00:46 |
Αλλαγές ψαριών στο ενυδρείο μου.... | imichal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 07-11-07 23:12 |
αλλαγές στο ενυδρείο | ababapanos | Malawi | 4 | 24-08-04 22:13 |
αλλαγές στο ενυδρείο | ababapanos | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 24-08-04 16:17 |