|
|
||||
|
||||
![]()
Eχω 2 ροζες korallen zuchten T5, 2 aquamedic 15.000k και 4 aquamedic 10.000kelvin.Ολες Τ5 των 54watt
Ενα ψαρι εχω στα 400 λιτρα δε νομιζω μα τιθεται θεμα φωσφορικων. Απο κυκλοφορια εχω τις επιστροφες απο το sump και 3 tunze 6045 Ενυδρειο 120Χ60Χ60 Aνθρακα και αντιφωσφορο της seachem ταιζω μια φορα καθε 2-3 μερες. Αλλαγη νερου δεν εχω κανει απο το Πασχα.
|
||||
|
||||
![]()
Απο κυκλοφορία είσαι καλα...
Νίκο άκου τι θα έκανα εγω... Μειωση φωτοπεριοδου και συγκεκριμένα θα άναβα τις 2 λάμπες και ένα 4ωρο ενδιάμεσα άλλες 2... Οπωσδήποτε μερικές γενναίες αλλαγές νερού... Και το κλειδί χρήση λάμπας uv.... Αντιφώσφωρο της seachem τον phosguard? Και κανε καμια μετρηση νιτρικα, φωσφωρικα αν εχεις τεστ... Ξεχασα να ρωτησω... Απο ΚΗ και Ca πως τα πας? |
|
||||
|
||||
![]()
Kh εχω 9-10 και Ca εχω 280
Αααα ξεχασα εχω και 30 βαθμους θερμοκρασια! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
280 το ασβέστιο?????????
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νικο το ασβεστιο σου ειναι πολυ χαμηλο...
οχι οτι μπορει να φταίει αυτό για την αλγη, αλλα για να έχεις ένα υγειες συστημα πρέπει να κρατας σταθερα το Kh σου πάνω απο 10 (γύρω στο 11) και το Ca γύρω στο 420... Για την αλγη σου είπα παραπάνω τι να κανεις... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το αντιφωσφορο στην θεση σου θα το αλλαζα με σιδηρουχο
![]() επισης κρατα μια ρουτινα με τις αλλαγες του νερου σου, μην το αμελεις.. οπωσδηποτε τσεκαρε την οσμωση σου (προφιλτρα,μεμβρανη..) τελος και σημαντικο δες με το skimmer τι γινεται, αν το συντηρεις σωστα η αν χρειαζεσαι αναβαθμιση.. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΛΓΗ??? | m3expert | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 03-11-09 19:11 |
Αλγη | supermanx | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 17-04-09 00:50 |
HELP!! ΑΛΓΗ | john922 | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 01-03-09 15:51 |
Kαφε αλγη παντου | aris2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 29-12-08 18:03 |
Αλγη? | stigma98 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 29-09-06 13:59 |