|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ήταν επιλογή μου να φωτίσω μόνο το 1,5 μέτρο από τα 2 έτσι ώστε στη δεξιά μεριά που είναι "σκοτεινή" να μπορέσω να προσθέσω μη φωτοσυνθετικούς οργανισμούς. Πάντως, έχω στη καβάτζα ένα φωτιστικό με 2 ΜΗ x 150 W + 2 T5 x 54 W ακτινικές. Αν δω τα σκούρα, θα το κρεμάσω κι αυτό. ![]() Παράθεση:
Ήταν εξαρχής Φ50 και κατεβάζει άνετα όλη την ποσότητα του νερού που ανεβάζουν οι 2 αντλίες επιστροφής. Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου το ενυδρειο σου ειναι λες και βλεπω καρτουν.Τα χρωματα απο τα ψαρια σου απιστευτα.Απιστευτο ενυδρειο.Πολλα μπραβο.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλοστημένο ενυδρείο με όλα τα φόντα για να γίνει απλά άπαιχτο...
Μπράβο σε σένα και στα παιδιά που συνέβαλαν για να γίνει όλη αυτή η κατασκευή!!! Η μόνη παρατήρηση μου είναι για το aquascape, θα ήθελα ίσως πιο πολλές "μύτες" σε ορισμένα σημεία να σπαει λιγακι... Κατα τα αλλα πολυ καλο!!!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους αξιώθηκα να τραβήξω μερικές φωτογραφίες.
![]() Ας είναι καλά ο FotisGT (τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως) που με ξεσήκωσε και μου είπε αρκετά πράγματα και ξεστραβώθηκα κι έτσι έβγαλα τη μηχανή από τη θήκη. Τα περισσότερα που υπάρχουν στο ενυδρείο είναι SPS frag τα οποία έχουν ξεκινήσει ήδη να αναπτύσσονται σιγά σιγά. Οι παρακάτω είναι κάποιες δικές μου και κάποιες του Φώτη στο πολύ πρόχειρο. Enjoy! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ορίστε και μια γενική: ![]() και τα ηλεκτρολογικά που επιτέλους τελείωσαν, αφού αξιώθηκε το ρεμάλι ο κουμπάρος μου να έρθει. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ολα πολυ ομορφα και τακτοποιημενα.
|
|