|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω μπολι απο το δικο μου ενυδρειο απλα λεει οτι δεν ειναι και πολυ χρησιμο και δεν ξερω ειλικρινά ποιον να εμπιστευτω
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συγγνωμη δεν ήταν στις προθέσεις μου
![]() απλα δεν ειναι καποιος που τον ξερω απο χθες.. τελος παντων απλα δεν μπορεσα να βγαλω μαυρο υγρο "μπολι" απο το σφουγγαρι του φιλτρου μου δεν βγηκε τιποτα παρα ΛΙΓΟ υγρο...τι να κανω?
|
||||
|
||||
![]()
Πλάκα έκανα
![]() πάντως τον μόνο που μπορείς να εμπιστευτείς είναι το GAB. Εδώ αν πούμε και καμμιά ανακρίβεια θα βγουν άλλοι 50 και θα την διορθώσουν ![]() Απ' ότι κατάλαβα δεν αρκεί το μπόλι απο το μικρό σου φίλτρο για να μπολιάσεις το καινούργιο. Τότε,στο είπε και ο Γιώργος πιο πάνω, βάζεις μια αγγελία και ζητάς μπόλι (είναι αρκετοί ακόμη που δεν έφυγαν διακοπές και μπορούν να σου δώσουν). |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ξερω σας εμπιστευομαι φουλ και επειδη το εδειξα αυτο σε αλλο σαϊτ με διεγραψαν
ειπα οτι οι μονομαχοι συμβιωνουν με γαριδουλες και καποια ψαρια και επεσαν ολοι να με φανε και τι βλακειες ειναι αυτες και διαβαζεις λανθασμενα αρθρα ασε ασε
|
||||
|
||||
![]()
Να με συγχωρεις αλλα ποιος σου ειπε οτι το μπολι ειναι μαυρο υγρο;;;;
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γρήγορο στρώσιμο :Ανθρακας + Αμμωνία & Υαλοβάμβακας ???? | Minakki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 06-10-07 13:40 |
Μειωμένη ροή φίλτρου-Υαλοβάμβακας | el00140 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 15-06-04 15:19 |