|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ποσο συχνα δηλαδη? 1 φορα την βδομαδα?
|
||||
|
||||
![]()
Θα το καταλαβεις γιατι θα πεσει αισθητα η ροη του φιλτρου.Καθε εβδομαδα που θα κανεις αλλαγη νερου αλλαζε το για καλο και για κακο.Αλλωστε ειναι παμφθηνο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι εννοω αν δεν παρω υαλοβαμβακα καθε ποτε να καθαριζω το φιλτρο 1 την βδομαδα 2?
|
||||
|
||||
![]()
Οποτε βλεπεις οτι εχει πεσει η ροη του φιλτρου σου θα το καθαριζεις και μονο σε νερο ενυδρειου(οχι βρυσης).Δεν μπορω να σου πω καθε 1-2 εβδομαδες γιατι παιζουν πολλοι παραγοντες ρολο στο καθε ποτε θα βουλωνει.(το δικο μου εξωτερικο φιλτρο πανω κατω το καθαριζω ανα 3 μηνες).Καλο θα ειναι να ελεγχεις την ροη του καθε φορα που κανεις αλλαγη νερου.
|
|
||||
|
||||
![]()
θα βαλω τον μονομαχο μεσα σε 10 μερες εχει ενας φιλος μου ταμπλετες για στρωσιμο... ευχαριστω για ολα τα χρησιμα πραγματα που μου εχετε πει
|
||||
|
||||
![]()
Δυστηχως οι ταμπλετες δε κανουν τιποτα ... ψαξε για μπολι ... βαλε μια αγγελια και θα βρεις!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχω μπολι απο το δικο μου ενυδρειο απλα λεει οτι δεν ειναι και πολυ χρησιμο και δεν ξερω ειλικρινά ποιον να εμπιστευτω
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γρήγορο στρώσιμο :Ανθρακας + Αμμωνία & Υαλοβάμβακας ???? | Minakki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 06-10-07 13:40 |
Μειωμένη ροή φίλτρου-Υαλοβάμβακας | el00140 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 15-06-04 15:19 |